Kano Balıkçılığına giriş.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan willrock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla tekne ile uğraşançaya kadar koy arabanan üstünü tek başına indir bindir bi kötülüğü ayaklar uyuşunça ayağa kalkmaktaki zorluk bana göre

Merhaba, bu başlığı ilgiyle izliyorum. parçalı olan kanolar hakkında marka satış bilgisi olan var mı acaba...
Dediğiniz kanodan bende düşünmüştüm evde yer sıkıntısı olmasın diye ama fiyatı çok uçuk. 4bin tl civarında. Hem iki kişilik hemde aradaki parçayı çıkartarak tek kişilik oluyor. adı Point65 tequila tandem kano yazarak aratırsanız bulursunuz. birde martin çeşidi var oda ayrılabilir ama kano balıkçılığına uygun olmaz.

Merhaba, çok güzel bir konu olmuş. Sizin kanoya yaptığınız eklemeler de harika. Sizi izlemeye devam ediyorum. Denizde kullanacaksınız sanırım.
Bu model suda nasıl, stabil mi? Satın almadan önce model hakkında hiç kullanıcı yorumu aldınız mı? Ben de fiyat performans oranı iyiyse düşünebilirim bu modeli.
İyi günlerde ve bol balıklı avlarda kullanın.
Teşekkürler. Daha deneme şansım olmadı ve bu kanoyu kullananıda görmedim. gidip yerinde görerek inceledim aldım. Ama benim düşündüğüm kano stabillikte sıkıntı yaşamaz genişliği insan bedeninden fazla. 75cm bu devrilme riskini aza indirir. Stabil olarakta balıkçı kanosu olduğu için diğer gezi kanoları gibi alt tarafı kaymak gibi düz değil uzunlamasına su kanalları var. Bu kanallar suda düz gitmesi sağlıyor ve diğer kanolara göre rüzgarda falan kolayca sürüklenmiyor. Umarım kısa zamanda deneme şansım olur paylaşırım hemen videoları.

Çom güzel olmuş emre abi kürekleri balık tutarken sabitlemek için
image.jpg

Tesisat borularında kullanılıyo nalburlarda vardır iki tane alıp çıft taraflı köpük bant ile yapıştır bence

Çom güzel olmuş emre abi kürekleri balık tutarken sabitlemek için 16069 dosyayı görüntüle
Tesisat borularında kullanılıyo nalburlarda vardır iki tane alıp çıft taraflı köpük bant ile yapıştır bence
Öneriniz güzel buluş ama kanomun sağ tarafında kurek koyucu lastiği var teşekkür ederim. 🙂

Back