Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Arada çok ufakları seçme işi olmasa daha iyi olur ya
Aleyküm selamŞilede ben hazırlandım bu akşam seftah çapariye gidiyom Hava mükemmel oldu.Eğer istavrit alırsam yazarım Karadeniz.Bu arada marooned Dayıya selamlar.Ben yeşil sahalara geri döndüm Hade hayırlısı.
Abi rusya kıyılarında avlanma şansın var mı ?Aleyküm selamBu hafta tüm uğurumla (!) başlıyorum. Bakalım hangi balığın nesli tükenecek, hangisi nereye kaçacak?
![]()
2016 yazı harikaymış, baya verimliymiş. Geçen sene Akçakoca'ya geldim balık falan kalmadı. Sonra haber geldi işte yok Gürcistan'da balıklar coştu yok başka yerde ağlar doldu diye. Sonunda durumu bana bağladı bir kısım arkadaşAbi rusya kıyılarında avlanma şansın var mı ?
Belki bir faydan olur bizlere![]()
2016 yazı harikaymış, baya verimliymiş. Geçen sene Akçakoca'ya geldim balık falan kalmadı. Sonra haber geldi işte yok Gürcistan'da balıklar coştu yok başka yerde ağlar doldu diye. Sonunda durumu bana bağladı bir kısım arkadaş![]()
Narooned dayı Senin profil resminde sıkıntı var yunustan daha tehlikeli gözüküyon.Dikkat et büyük balık şirketleri balığı bu bitiriyo diye peşine takılmasınlar.2016 yazı harikaymış, baya verimliymiş. Geçen sene Akçakoca'ya geldim balık falan kalmadı. Sonra haber geldi işte yok Gürcistan'da balıklar coştu yok başka yerde ağlar doldu diye. Sonunda durumu bana bağladı bir kısım arkadaş![]()