Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

Adı
Yiğit
Bugün 16-20 arası Alaplı limanında spin denemeleri yaptım. Yemli takıma tekeleri takıp denize attım(Alaplı limanında şu günlerde teke patlaması var eşkinacılara duyurulur:harika:), sonra spine geçtim fakat hiç tık yok. İlginçtir jige takılan şu denizatı oldu; (denize geri bırakıldı)
Image.jpg

Image-1.jpg

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün 16-20 arası Alaplı limanında spin denemeleri yaptım. Yemli takıma tekeleri takıp denize attım(Alaplı limanında şu günlerde teke patlaması var eşkinacılara duyurulur:harika:), sonra spine geçtim fakat hiç tık yok. İlginçtir jige takılan şu denizatı oldu; (denize geri bırakıldı)
Ekli dosyayı görüntüle 75184
Ekli dosyayı görüntüle 75185
Deniz ignesi bu, deniz ati cinsi dediginiz gibi :)teke toplarken banada cok denk gelmisti..

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Heyyy gidi gençlik heyy. Kdz Ereğli de limanda Millet denize girmeye başladı ama hala balık başlamadı. Bu sezon balığın başlangıcı iyi olmadı inşallah sonu iyi olur.

Ekli dosyalar

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
An itibariyle çapari atıyorum ama birden sis çöktü. Hiçbir vuruş yok topladım oltayı oturuyorum. Bari biraz zevk yapalım deniz havası alalim.

FTH54

Üye
An itibariyle çapari atıyorum ama birden sis çöktü. Hiçbir vuruş yok topladım oltayı oturuyorum. Bari biraz zevk yapalım deniz havası alalim.
Asıl maksadımız zevk yapmak değil mi ? nasıl olduğunun ne önemi var? doğa terapisi ohh miss :)

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Asıl maksadımız zevk yapmak değil mi ? nasıl olduğunun ne önemi var? doğa terapisi ohh miss :)
Aynen dediğiniz gibi ama azda olsa aksiyon yaşayıp öyle yapsak zevki daha keyifli olmaz mı

Mektupla

Daimi Üye