Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 64663
Valla pes ettim git gel havagazı bu akşam balkondan denizi seyrediyorum
bu sene bana tat vermedi
3 kişi sabah 2-3 saat at-çek, öğleden sonra 2 saat yemli + jig denemesi. Bir tane mi balık vurmaz yaaa :( :acpsnr:

Normalde biz de denizle balkondan beri günde 3-5 kez bakışır dururduk ama artık bakmıyorum ne hali varsa görsün :D
Ben de dizi izleyeyim bari :)

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
marooned dayı yedi bitirdi karadenizi :mad:
Çarşamba saat 03:30'dan itibaren bence bir günlüğüne dinlenin çünkü ben sahaya iniyorum. Batı Karadeniz'de nedeni belirsiz bir şekilde hiç balık olmayabilir. Beni çok sevdiklerinden Kırım'a kadar kaçacaklar gibime geliyor.
Ama adam önceden uyardı yapacak bir şey yok :D :D

Şaka bir yana harbiden kurudu Karadeniz. İstavrit yok. Ama istavritin yokluğunu lüfere de yoramıyoruz çünkü o da yok. Arada bir yerlere hızlıca girip çıkıyor tek tük kime denk gelirse artık. Bu ara gönlüm eşkinaya doğru gidiyor :) Lüfergiller yine görünmezse 1-2 güne eşkina aramaya başlarım

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ama adam önceden uyardı yapacak bir şey yok :D :D

Şaka bir yana harbiden kurudu Karadeniz. İstavrit yok. Ama istavritin yokluğunu lüfere de yoramıyoruz çünkü o da yok. Arada bir yerlere hızlıca girip çıkıyor tek tük kime denk gelirse artık. Bu ara gönlüm eşkinaya doğru gidiyor :) Lüfergiller yine görünmezse 1-2 güne eşkina aramaya başlarım
Denizde alternatif hep var.Siz Akçakocada kumsaldan parakete kalkana bakıyomusunuz gündüzleri vaktiniz varsa onu deneyin olmadı eşkina levrek illa bi şeyler olur yani lüfer denizin olmazsa olmazı değil haaa oldumu tabiki keyifli olmadı, zargana yemli toplu bu mevsim illa Karadeniz oyalayacak bi şeyler verir

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Denizde alternatif hep var.Siz Akçakocada kumsaldan parakete kalkana bakıyomusunuz gündüzleri vaktiniz varsa onu deneyin olmadı eşkina levrek illa bi şeyler olur yani lüfer denizin olmazsa olmazı değil haaa oldumu tabiki keyifli olmadı, zargana yemli toplu bu mevsim illa Karadeniz oyalayacak bi şeyler verir
Aslında çok lüfer meraklısı değiliz, çoğu balığa da çalışırız ama bir kaç seferdir lüfer denemesinden verim alamayınca, bir de balık bu sene gecikince moraller bozuldu. Haliyle senede 1 ay yapıyor o da... Tabiri caizse amatör balıkçı için 11 ayın sultanı olan ay boş geçince de üzülüyor insan :D

Şartlar uygun olduğunda levrek aramaya devam. Kalkan henüz hiç denemedik biraz daha vakti var gibi. Eşkina ilk fırsatta deneyeceğim.

Zargana varsa o da mantıklı aslında. Çünkü lüfere yemli atmak için taze yem bulmak çok zor. Az önce sabah belki çıkarız diye yem aldım geldim ve bir kaç günlük istavriti taze diye satıyorlar. Onu bitirene kadar zulalarındaki taze istavrit de o hale geliyor. Ve bu böyle sürüp gidiyor :) Yemlik bir kaç zargana alabilirsek fena olmaz.

Zafer92

Aktif Üye
Adı
Utku
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah 5:30-6:00 gibi kalktığımda gökyüzünde bir aydınlık gördüm sanırım ben geç kalktım diye düşünüp dururken camdan baktım ve sanki benim yanımdaymış gibi kocaman bir dolunay denizi güzelleştiriyordu. Bence bugünden sonra balıklar kıyılayacak içime öyle doğuyor benim.

marooned

Üye
Adı
Ulaş G
Sabah 5:30-6:00 gibi kalktığımda gökyüzünde bir aydınlık gördüm sanırım ben geç kalktım diye düşünüp dururken camdan baktım ve sanki benim yanımdaymış gibi kocaman bir dolunay denizi güzelleştiriyordu. Bence bugünden sonra balıklar kıyılayacak içime öyle doğuyor benim.
O var zaten 3-4 gündür. O yüzden umutlandık biz hatta ama yanlış alarm çıktı.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aslında çok lüfer meraklısı değiliz, çoğu balığa da çalışırız ama bir kaç seferdir lüfer denemesinden verim alamayınca, bir de balık bu sene gecikince moraller bozuldu. Haliyle senede 1 ay yapıyor o da... Tabiri caizse amatör balıkçı için 11 ayın sultanı olan ay boş geçince de üzülüyor insan :D

Şartlar uygun olduğunda levrek aramaya devam. Kalkan henüz hiç denemedik biraz daha vakti var gibi. Eşkina ilk fırsatta deneyeceğim.

Zargana varsa o da mantıklı aslında. Çünkü lüfere yemli atmak için taze yem bulmak çok zor. Az önce sabah belki çıkarız diye yem aldım geldim ve bir kaç günlük istavriti taze diye satıyorlar. Onu bitirene kadar zulalarındaki taze istavrit de o hale geliyor. Ve bu böyle sürüp gidiyor :) Yemlik bir kaç zargana alabilirsek fena olmaz.
Şiledede değişen bi şey yok çoğu zaman berbat istavritleri mecburiyetten alıp lüfere gittik allahtan bu sene yemcilere öpülmedik iki sebepten dolayı 1-Lüfer yok gibi bi şeyy 2-Kıyılarda her zaman yemlik istavrit oldu bu sene dün akşam bile ben gitmememe rağmen iri istavrit arkadaşlar yiyecek kadar almışlar Sonuç tek tük lüfer alınmış bide bi kaç tane çinekop oda bazı meralarda