Küçük Çinekopçu Dayı
Daimi Üye
- Adı
- Raşo
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Valla pes ettim git gel havagazı bu akşam balkondan denizi seyrediyorum
bu sene bana tat vermedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
3 kişi sabah 2-3 saat at-çek, öğleden sonra 2 saat yemli + jig denemesi. Bir tane mi balık vurmaz yaaaEkli dosyayı görüntüle 64663
Valla pes ettim git gel havagazı bu akşam balkondan denizi seyrediyorum
bu sene bana tat vermedi
marooned dayı yedi bitirdi karadenizi![]()
Ama adam önceden uyardı yapacak bir şey yokÇarşamba saat 03:30'dan itibaren bence bir günlüğüne dinlenin çünkü ben sahaya iniyorum. Batı Karadeniz'de nedeni belirsiz bir şekilde hiç balık olmayabilir. Beni çok sevdiklerinden Kırım'a kadar kaçacaklar gibime geliyor.
Denizde alternatif hep var.Siz Akçakocada kumsaldan parakete kalkana bakıyomusunuz gündüzleri vaktiniz varsa onu deneyin olmadı eşkina levrek illa bi şeyler olur yani lüfer denizin olmazsa olmazı değil haaa oldumu tabiki keyifli olmadı, zargana yemli toplu bu mevsim illa Karadeniz oyalayacak bi şeyler verirAma adam önceden uyardı yapacak bir şey yok![]()
Şaka bir yana harbiden kurudu Karadeniz. İstavrit yok. Ama istavritin yokluğunu lüfere de yoramıyoruz çünkü o da yok. Arada bir yerlere hızlıca girip çıkıyor tek tük kime denk gelirse artık. Bu ara gönlüm eşkinaya doğru gidiyorLüfergiller yine görünmezse 1-2 güne eşkina aramaya başlarım
Aslında çok lüfer meraklısı değiliz, çoğu balığa da çalışırız ama bir kaç seferdir lüfer denemesinden verim alamayınca, bir de balık bu sene gecikince moraller bozuldu. Haliyle senede 1 ay yapıyor o da... Tabiri caizse amatör balıkçı için 11 ayın sultanı olan ay boş geçince de üzülüyor insanDenizde alternatif hep var.Siz Akçakocada kumsaldan parakete kalkana bakıyomusunuz gündüzleri vaktiniz varsa onu deneyin olmadı eşkina levrek illa bi şeyler olur yani lüfer denizin olmazsa olmazı değil haaa oldumu tabiki keyifli olmadı, zargana yemli toplu bu mevsim illa Karadeniz oyalayacak bi şeyler verir
O var zaten 3-4 gündür. O yüzden umutlandık biz hatta ama yanlış alarm çıktı.Sabah 5:30-6:00 gibi kalktığımda gökyüzünde bir aydınlık gördüm sanırım ben geç kalktım diye düşünüp dururken camdan baktım ve sanki benim yanımdaymış gibi kocaman bir dolunay denizi güzelleştiriyordu. Bence bugünden sonra balıklar kıyılayacak içime öyle doğuyor benim.
Şiledede değişen bi şey yok çoğu zaman berbat istavritleri mecburiyetten alıp lüfere gittik allahtan bu sene yemcilere öpülmedik iki sebepten dolayı 1-Lüfer yok gibi bi şeyy 2-Kıyılarda her zaman yemlik istavrit oldu bu sene dün akşam bile ben gitmememe rağmen iri istavrit arkadaşlar yiyecek kadar almışlar Sonuç tek tük lüfer alınmış bide bi kaç tane çinekop oda bazı meralardaAslında çok lüfer meraklısı değiliz, çoğu balığa da çalışırız ama bir kaç seferdir lüfer denemesinden verim alamayınca, bir de balık bu sene gecikince moraller bozuldu. Haliyle senede 1 ay yapıyor o da... Tabiri caizse amatör balıkçı için 11 ayın sultanı olan ay boş geçince de üzülüyor insan
Şartlar uygun olduğunda levrek aramaya devam. Kalkan henüz hiç denemedik biraz daha vakti var gibi. Eşkina ilk fırsatta deneyeceğim.
Zargana varsa o da mantıklı aslında. Çünkü lüfere yemli atmak için taze yem bulmak çok zor. Az önce sabah belki çıkarız diye yem aldım geldim ve bir kaç günlük istavriti taze diye satıyorlar. Onu bitirene kadar zulalarındaki taze istavrit de o hale geliyor. Ve bu böyle sürüp gidiyorYemlik bir kaç zargana alabilirsek fena olmaz.