Fisher81
Aktif Üye
- Adı
- Mustafa
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
3 saat sonra bulurlarsa iyi. Dikkat etmek lazım. Mümkün mertebe ıslak kaygan kayalara basmamak lazım. Aşağıda 10kg levrek bekliyor olsa da inmem herhalde7 Ekim akşam saat 5ten 9 a kadar akçakoca mendirek kayalıklarda dişli için yemli çalıştım. Arkadaş 1 vuruş bile alamadım. Yem olarak zargana istavrit hamsi yaptık ama olmayınca olmuyor işte. Birde bu kayalıklara gece oldukça sakat bi şey olsa 3 saat sonra bulurlar.
Önerebileceğiniz daha az tehlikeli yada kıyıdan iş yapabilecek bir yer var mı arkadaşlar.
Evet Çınar boru önü hem lüfer hem istavrit için idealdir.
Bence de...Samsunda da yokmuş lüfergil.geçen sene 26 ağustosta başlayan lüfergil bu sene 9 ekimde hala başlamadı.bence bu sadece mevsimle veya su sıcaklığıyla açıklanabilir bir durum değil.daha bilimsel bir gerekçesi olması gerekir diye düşünüyorum.onu da üniversiteler araştırabilir.
Balık olmayınca da bir sürü senaryo yazıyoruz. Bu akşam yapacak diyoruz, yapmazsa da, ama sabaha artık kesin başlar diyoruz. Günler böyle geçip gidiyor Ekim 9 oldu
Karadeniz boyunca henüz kayda değer avlar pek yapılmadı. Fakat İstanbul'da epeydir tek tük 3-5 de olsa balık alıyorlardı ve bugünlerde de büyük sürüler giriş yaptı sanırım. Balık resmen Karadeniz kıyılarına küstü de açıktan dönüyor sanki
İnsanımız bilinçlenmeye bilinçlenmiyor da bari balıklar bir nevi evrim geçirip bilinçlense ve Çanakkale'den yukarı hiç çıkmasalar.