Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen aynen.. Neymiş arkadaş su çok sıcak ondan dolayı. Eee ben geçen yıl 3 eylül'de ilk sarıkanatlarımı (Çinekop demiyorum çünkü gerçektende sarıkanat boyundaydı) almışım o zaman çok mu soğuktu.
Bu balıkların genetiği bozuldu. Zıpkıncı oradan konuşuyor ben geçen yıl bu zamanlarda daldığımda lüfer sürüsü görüyordum bu sene bir tanesi yok diyor... buna ne demeli peki.
Bu yüzden balık işinde de kafamı bozanlar,canımı sıkanlar oluyor bundan sonra tek başıma takılıp tek başıma moral bozacağım yani.
Herkese selamlar ben daha yeni bu sene başladım sayılır. İstavrit bu sene irili ufaklı fazla olduğundan çinekop lüfer gibi balıklar bizim oltalar yerine canlıyı mı tercih ediyor acaba

Herkese selamlar ben daha yeni bu sene başladım sayılır. İstavrit bu sene irili ufaklı fazla olduğundan çinekop lüfer gibi balıklar bizim oltalar yerine canlıyı mı tercih ediyor acaba

Aramıza Hoşgeldiniz.
Bu sene istavrit bolluğu var. Bu sebepten ötürüde çinekoplar bizim attığımız yemlere bakmıyor bile.
Açıkta canlı zargana-canlı istavrit ile tutuyorlar şuan için.

İyi akşamlar. ÜNYE de 1 aydır haftada en az 3 gün at çek yapıyoruz sabah sularında ne yazık ki bomboş. Maketlerimizi takip eden yapraklar bile yok . Perşembe de güzel bir merada levrekler mevcut yalnız ispendek bile olamamış yavrucaklar hepsi suya iade edildi.

Yarın perşembe dolaylarında at çek yapacağız. Akşam dönüşte inşallah güzel haberler getiririm. Dostlar

Zonguldak Ereğli limanda bugün akşam 7 ye kadar takıldım dişli den eser yok ama millet ara ara izmarit tutuyor. Saygılarımla

Ereğli, Alaplı, Akçakoca'da durum hep aynı, çoğunluk tık yok diyor. Tek tük küçük boy çinekop vurursa vuruyor o da uzun süre bekleme sonunda.

Arada Samsun'da alınmış güzel lüferler görüyorum. Bu hafta yine gördüm sosyal medyada. Aynı kişi paylaşıyor ama kıyıdan değil tekneden uzun olta ile alıyormuş. Balıklar orayı mesken mi tuttu ne? Ne kıyılıyorlar ne batıya akıyorlar?

Samsun'da balıkçı tezgahlarındaki durum nasıl acaba @(link) lüfer sarıkanat var mı acaba bilgin var mı?

Back