Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
S.a tugay bey İşte bizde diyoruz ki o mera ya su ya göre seçilmiş rapalanın dandiği de var iyisi de , neden iyisini değil de sahtenin sahtesini alalım paramızla rezil olalım..Bence rapalanın markasından ziyade; meraya, suya göre seçmek ve rapalayı yüzdürebilmek daha önemli ..
hadi ya ,!! kraft türk müymüş ??Kendo markasını ben de araştırmıştım bir ara, kesinlikle Cengiz Balıkçılığın kendi markası. Türkiye şartlarına uygun sahte balıkları belirleyip, Çin'de ürettirip diğer yabancı markalara göre oldukça makul fiyatlara satarak bu sektörde hatırı sayılır bir açığı kapatıyorlar bence. Adamlar zamanında bu ihtiyacı iyi analiz edip gereken girişimi yapmışlar ve şimdi bundan da iyi para kazanıyorlar tahminimce.
Benzer durumu oğlum için oto koltuğu alırken yaşamıştım. Kraft markasını çoğunuz görmüştür bebek mağazalarında. Aynı şekilde bu marka da aslında Alman görünümlü Türk
spine yeni başlayan bir arkadaşa almıştım, acemiliği atana kadar yaşayabileceği kayıplara karşı ucuz yollu olsun diye.ilk avımızda biz marialar imalar savage ler derken o yarım yamalak atışıyla blufish kırmızı kafa ile bi kofana kandırmıştıBu arada yine piyasada 1.5-2 tl ye satilan BlueFish markasininda renk skalasi ve aksiyonu cok guzel bu rapalanin tek sorunu bazilarinin su almasi bunuda gaga ve kuyruk kisimlarina epoksi ile ince bir dolgu yapinca islem tamam.Ben tum marka rapalalarima boya dokulmesini onlemek adina ilk aldigimda sprey oto vernik sıkıyorum hem saglamlik hem ekstra parlaklik veriyor.
Aleyküm selam cihan bey.. Öyle gibi gözüküyor ama aslında değil .. Hangi yemi nerede ve nasıl kullanacağını bilen birisi zaten kaliteli sahte ayrımını yapabiliyor.S.a tugay bey İşte bizde diyoruz ki o mera ya su ya göre seçilmiş rapalanın dandiği de var iyisi de , neden iyisini değil de sahtenin sahtesini alalım paramızla rezil olalım..
Var![]()
Kendo Hayru. Bu sahteyi kullanıp verim alan arkadaşım var mı?