Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
kacamarmara ( mamun) bu yeme asla hayir demez bulabilirsen birde bu yemi dene 15-40 mArkadaşlar dikili sahilde avlanmaya çalıyorum öğlenleri au altında denizde 1m boyda lidaki ve mırmır izliyorum bol bol. Akşam ve sabah olta atıyorum ama yeme hiç dokunmuyor balık, boru kurdu sülünez sardalya ne attıysam dokunmuyor nedendir acaba3 yıldır deniyorum yazın ama balık olmasına rağmen oltaya dokunmuyor
Marmara'daki mırmırlar çok iri ben kocaeli'de değirmendereye gitmiştim körfezde tutulan mırmırların görünce çok şaşırmıştım çok büyük papuç gibi kilo ve üstü neredeyse mırmrlar vardı bi adamın kovasında ama akdenizdeki mırmırlar ise marmaradakine çok küçükler o yüzden bizim buralarda mırmırda küçük iğne kullanıyorlarArkadaşlar merhaba,
bu konudaki mesajların çoğunu okudum ve gördüm ki 1-2 kişi hariç mırmır avında ufak iğne kullanılıyor 2 numaradan maksimum 3 numaradan daha küçük iğne kullanmayın derim.
mırmırın ağız yapısı zaten büyük küçük iğne hem küçük balıkları alır hemde mideye kadar gider ve ameliyat yapmak zorunda kalırsınız.
Ben mırmır avında hep 2 numara iğne kullanırım. tabi mırmır ararken minekop , levrek, baltabaş, pisi de gelebilir. ufak iğne kullanırsanız risk almış olursunuz. ben bir iki kere 5-6 numara kullandım ve iğne kırılması yaşadım büyük balıklarda... benden söylemesi
Mırmır kaldı mı bu mevsimde?Arkadaşlar merhaba,
bu konudaki mesajların çoğunu okudum ve gördüm ki 1-2 kişi hariç mırmır avında ufak iğne kullanılıyor 2 numaradan maksimum 3 numaradan daha küçük iğne kullanmayın derim.
mırmırın ağız yapısı zaten büyük küçük iğne hem küçük balıkları alır hemde mideye kadar gider ve ameliyat yapmak zorunda kalırsınız.
Ben mırmır avında hep 2 numara iğne kullanırım. tabi mırmır ararken minekop , levrek, baltabaş, pisi de gelebilir. ufak iğne kullanırsanız risk almış olursunuz. ben bir iki kere 5-6 numara kullandım ve iğne kırılması yaşadım büyük balıklarda... benden söylemesi
Gemlik körfezinde hala var geçen hafta 25-30 parça aldıkMırmır kaldı mı bu mevsimde?
olmaz mı... marmaranın batısında her zaman olur...Mırmır kaldı mı bu mevsimde?