Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

tkavalli

Üye
Bugün sabah suyu Ulaşlı ve Karamürsel sahillerini yokladım. kaşıkla zargana geliyor boylar ufak.

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
akşam ulaşlıda 5 tane istavrit aldım. hepsi kediye verildi duaları alındı. :)

frkclk

Yeni Üye
Adı
Faruk ÇELİK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam Arkadaşlar,

Adım Faruk 37 yaşındayım, Sakarya / Hendek te yaşıyorum. Geçen bir sene bir aile dostumuzun yanına ziyarete gittiğimde (Marmara Ereğlisi) elime bir olta tutuşturup balığa götürmüşlerdi. Balık tutmanın ne kadar zevkli ve güzel bir şey olduğunu ilk orada anlamıştım. Akabinde kısa bir araştırma sonucu Okumanın 2,70 lik 10-40 atarlı spin kamışıya yine okumanın 40 lık makinasını aldım. Senede bir veya iki kere denk gelirsem Tuzladan bacanakla tekne ile istavrit içi çapari atıyoruz. Artık kıyıdan avlanmak istiyorum. Bana yakın olan tek yerde körfez. Ama körfez ve kıyıdan avlanmak adına hiç bir bilgim yok. İstediğim, uygun sahteler bulup kıyıdan avlanmak. Körfezde , nerelerde avlanabilirim , ne tür sahteler almam gerekir.

Dada$

Aktif Üye
Adı
Dadaş adem
Kan Grubu
O Rh Negatif
selamun aleykum beyler gebze darıca sahilde tekneyle açılsak balık alabilceğimiz bir mera varmı darıca sahi balık yaparmı

basak42

Yeni Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selamun aleykum beyler gebze darıca sahilde tekneyle açılsak balık alabilceğimiz bir mera varmı darıca sahi balık yaparmı
Kardeşim rast gelsin. Darıca bu yıl çok verimsiz. :) oltanın ucunun titrediğini görsem yüreğim yanmayacak.

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İzmit marinaya iniyorum bakalım ne var ne yok. Tekne ile açılacaktım ama işim çıktığından sahilden şansımı deneyeceğim. Balıkta olan herkese rast gelsin

özgür41

Aktif Üye
Adı
ÖZGÜR
Geçen sene bugün eşkina tutmuşuz.. Facebook'ta anılarda çıktı...Yarın çıkıyoruz balığa bakalım ne çıkacak..Hava durumunda yarın rüzgar 2-4 görünüyor...Yani dalga rüzgar yok..

Ekli dosyalar

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık benim için ilk defa dün hayal kırıklığı oldu.
12-13 Cm'lik kefalleri kovasına atan bir insanla çok güzel tartışma yaşadım, yıllardır balık tuttuğunu bunların çok lezzetli olduğunu söylemesi beni adetan çileden çıkarttı ve karının koynundan bebeğini alsalar zoruna gitmez mi be dayı dedim sustu kaldı..
İstavritin i'si mezgitin m'si bulunmamaktadır. 1 adet yaprak denk geldi en çok ona sevinebildim. Birkaç foto çekip suya iade(ilk fırsatta atacağım telefonda kaldı) Bu arafa kefali kovasına atan adam gelen yaprağı istavrit mi o diyerek tepki göstermesi de balıkla ne kadar haşır neşir olduğunun bi ispatı oldu ve güldüm evet dayı kıraçe dedim :)