Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

jopper

Yeni Üye
Adı
Murat Korkmaz
Haftasonu hava biraz ısınacakmış marmarada..hereke taraflarında karagöz eşkina yoklaması yapayım diyorum..bu mevsimde şansım nedir?...yoksa mayısı beklemek mi lazım?

ulku_seven

Üye
Adı
Metin Ülküseven
Havalar isindi fakat lodos körfezi calkalaya calkalaya dip camurunu yuze cikarmis..

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Arkadaşlar Körfezdeki renk her sene bu aylarda oluyor.havadan dolayı denizki bir madde çözülüyo diye biliyorum ama balık yakında kıyılar.biz tabi bu ara havyardan dolayı balığa gitmiyoruz..özellikle istavrit kaynıyo su an açıkta.izmarit kupez karagöz eşkina minekop mırmır ve kırlangıç gibi balıklar bu sene tahminimize göre iyi yapıcak gibi.herkeze rastgele şimdiden.

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eskihisar fenerden kıraça ve istavrit bu yıl hemen hemen hiç kesmedi azda olsa aldılar her hafta sonu şöyle gidip bakıyorum ama bu hafta oda yoktu.

jopper

Yeni Üye
Adı
Murat Korkmaz
Evren bey mrb,
Karagöz türü balıklar için şamadıralı veya dip oltalarında yem olarak tavuk, karides iş yapar mı? Boru kurdu, sülünez, mamun herzaman bulamıyorum.

ihtiyarr

Üye
Adı
ishak
hereke sahilde balık yapmaya başlamış arkadaşlar arayıp haber verdiler hafta sonu bende deneyeyim :))

evren28_fb

Yeni Üye
Adı
evren güneş
herkese merhaba
eskihisar darıcada son durum nedir acaba.bilgisi olan var mıdır?

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Evren bey mrb,
Karagöz türü balıklar için şamadıralı veya dip oltalarında yem olarak tavuk, karides iş yapar mı? Boru kurdu, sülünez, mamun herzaman bulamıyorum.
Soğuk havalarda kullandığımız karideslerle iyi balık yakaladık.ama tavuk karagöz gibi balıklar için en son çare..yemsiz kaldığınız zaman denizin ana yemi olan midyeyi tercih edebilirsiniz.rastgele