Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
nereden biliyorsun hiç etkilenmediğini kurşundan ? zaten akut zehirlemeden bahsetmiyoruz... bu tür şeylerin yani azar azar aldığımız zararlıların etkilerini seneler sonra görmeye başlarız. bir de gün aşırı kurşun döktüklerini de tahmin etmiyorum ninelerininufakken nineler kurşun dökerdi. biz de altında dururduk. hiç öyle zehirlenme olayı yaşamadık. civa ile karıştırıyor olmayasınız?
90+ yaşayan insanlar bunlar. bildiğim kadarıyla genç kızlıklarından bu yana her yıl 3-5 defa kurşun döküp durmuşlar. işi rast gitmeyen olduğunda "gel kurşun dökelim" deyip dökerlerdi.nereden biliyorsun hiç etkilenmediğini kurşundan ? zaten akut zehirlemeden bahsetmiyoruz... bu tür şeylerin yani azar azar aldığımız zararlıların etkilerini seneler sonra görmeye başlarız. bir de gün aşırı kurşun döktüklerini de tahmin etmiyorum ninelerinin![]()
Daha öncede yazmıştım. Baba mesleği tesisatçılıktı. Amcamla beraber çalışırlardı. Amcam ciğerlerinden rahatsızlanıp hastaneye yatırmıştık. Ciğerinden parça ameliyatı yapan doktorun şu sorusunu hiç unutmam.nereden biliyorsun hiç etkilenmediğini kurşundan ? zaten akut zehirlemeden bahsetmiyoruz... bu tür şeylerin yani azar azar aldığımız zararlıların etkilerini seneler sonra görmeye başlarız. bir de gün aşırı kurşun döktüklerini de tahmin etmiyorum ninelerinin![]()