Kuşadasında at-çek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valibey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşin şakasındayım🙂 Gerçi dün Güzelçamlı'ya haritadan baktım, haritadan bakınca bile burası yasaktır dedirten yerler. Acep tekneyle izin var mıdır koy açıklarından avlanmaya...
Tekneyle istediğin yerden avlanabilirsin.Hele hele iyi bir teknen olurda DARBOĞAZ a gidebilrsen bak sen çanak antenli mercanlara 🤣🤣🤣

Tekneyle istediğin yerden avlanabilirsin.Hele hele iyi bir teknen olurda DARBOĞAZ a gidebilrsen bak sen çanak antenli mercanlara 🤣🤣🤣
İnşallah gönlümüze göre olur da son düzlükte keyifli bir yaşamımız olur. Kendim ve herkes için dileğim bu.
Ve hatta inşallah denk de geliriz güzel bir muhabbetin keyfini çıkarırız🙂

Giriş sadece ana kapıdan var Serdar.Teyze oğlu çok kavgasını yaptı bu işin.En sonunda dava bile açtı kooperatife ve sanırım karar yazısı bile gelmiş avlanılabilir diye. Bana dediğine göre teknelerin arası hariç avlanabilrsin diyor ve karışan olursada jandarma çağır halleder diyor.Bkalım yarın gidince hepsini görecez.
Sağolasın abi, haftaya gidecem kısmetse 3 günlüğüne, spin takımı götürsem mi kararsız kaldım. Geçen sene çok verimsizdi. Yarın gittiğinde durumu bildirisen sevinirim, boşuna taşımayayım takımları.
İşin kötü tarafı etrafta da spin/LRF yapılacak yer yok, Güzelçamlı limanı zaten kapalı yıllardır, milli parka 8 den sonra girebiliyorsun sabah suyu kaçmış oluyor. 👎

İnşallah gönlümüze göre olur da son düzlükte keyifli bir yaşamımız olur. Kendim ve herkes için dileğim bu.
Ve hatta inşallah denk de geliriz güzel bir muhabbetin keyfini çıkarırız🙂

İnşallah olurda denk geliriz birgün Adem abim.Güzelçamlı'nın havası bile yetiyor insana .Bir taraf orman bir taraf deniz.Yemen, içmen, yatman,kalkman bile düzene giriyor , kısacası bugüne kadar şehirde nefes almıyormuşum dedirtiyor insana

Sağolasın abi, haftaya gidecem kısmetse 3 günlüğüne, spin takımı götürsem mi kararsız kaldım. Geçen sene çok verimsizdi. Yarın gittiğinde durumu bildirisen sevinirim, boşuna taşımayayım takımları.
İşin kötü tarafı etrafta da spin/LRF yapılacak yer yok, Güzelçamlı limanı zaten kapalı yıllardır, milli parka 8 den sonra girebiliyorsun sabah suyu kaçmış oluyor. 👎

Benim hep yanımda zaten spin takımları.Ama nedense hep aksesuar olarak gezdiriyorum yanımda 😀😀😀.Sen yine yarın yazda unutmayayım.Yazarım burdan.

İnşallah olurda denk geliriz birgün Adem abim.Güzelçamlı'nın havası bile yetiyor insana .Bir taraf orman bir taraf deniz.Yemen, içmen, yatman,kalkman bile düzene giriyor , kısacası bugüne kadar şehirde nefes almıyormuşum dedirtiyor insana

Benim hep yanımda zaten spin takımları.Ama nedense hep aksesuar olarak gezdiriyorum yanımda 😀😀😀.Sen yine yarın yazda unutmayayım.Yazarım burdan.
Gidebildln mi Metin abi, nedir durum. 🙂

Gidebildln mi Metin abi, nedir durum. 🙂
Buyur serdar

Limanla ilgili son durum.Teyze oğlu açtırtmış limanı.
2a57e2b63a556124bf3dc87304b356d6.jpg
8b5dc93002470f10e16859e10ab3e371.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyur serdar

Limanla ilgili son durum.Teyze oğlu açtırtmış limanı.
2a57e2b63a556124bf3dc87304b356d6.jpg
8b5dc93002470f10e16859e10ab3e371.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim abi, bursa da bir liman icin benzer durum soz konusu, emsal teskil edecektir. Haftaya sali sabah limanda olurum insallah oralarda olursan tanisiriz belki, iyi aksamlar🙂

Back