Kuşadasında at-çek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valibey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz yalnrszn kullanıcı rumuzlu yalın arsezenle bu forumda tanıştık.cuma ve cumrtesi bahsettiğim merada şansımızı denedik.yalın bir levrek kaçırdı.2 tane iri hanoz yakaladı.bugün de didim taşburun limanında nasibimizi koşturduk ama elimiz boş döndük.daha kötüsü taşburunda teyzenin biri dip oltayla ispendek alıp bizi madara etti.arkadaşlar yalınla düşüncemiz kuşadası didim aydın civarı at çekçiler bir grup yapıp balık avı organizasyonları düzenleyelim.böylelikle hem tanışıp sohbet eşliğinde avlanır hem de birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız

burda ard niyetli kişilerin olacağını hatta balık sevdalısı bir insanın kötü niyetli olacağını düşünmediğimden ben genelden cep telimi paylaştım ve bunda da bir beis görmüyorum.hatta whatsup grubu oluşturursak daha da yahşi olur zannındayım.0 541 479 9009.herkese rastgele.

biz yalnrszn kullanıcı rumuzlu yalın arsezenle bu forumda tanıştık.cuma ve cumrtesi bahsettiğim merada şansımızı denedik.yalın bir levrek kaçırdı.2 tane iri hanoz yakaladı.bugün de didim taşburun limanında nasibimizi koşturduk ama elimiz boş döndük.daha kötüsü taşburunda teyzenin biri dip oltayla ispendek alıp bizi madara etti.arkadaşlar yalınla düşüncemiz kuşadası didim aydın civarı at çekçiler bir grup yapıp balık avı organizasyonları düzenleyelim.böylelikle hem tanışıp sohbet eşliğinde avlanır hem de birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız
Maaşallah, rastgele...

Biz pazar günleri sabah 6.30 gibi sevgi plajı balıkçı barınağından çıkıp oralarda sırtı çekiyoruz, verimli oluyor, sadece geçen hafta bir tek balık tutabildik. Depremin etkisinin olabileceğini düşünüyorum. Yoksa her seferinde kişi başı en azından 300-400 gramlık yalıncaklar, melenurlar alıyoruz.

yazlığa her gittiğimde mendirekte sabah suyu yaparım muhakkak, geçen senelerde aksiyon vardı ancak bu sene vuruş dahi alamadım. tekneler çıktıktan sonra 7:30 - 8:00 civarında yaklaşık 200 metre açıkta su ciddi karışıyor yaklaşık 15 dakika boyunca ama kıyılamıyor katiller. bu zaman zarfında oralarda olursanız skor olur kanımca👍

Back