Bende Aydın/Kuşadası ndayım.Organizasyon olursa bayramda sizle avlanmak isterim.İri zargana yakalamak isteyen varsa haftaya buyrun bekletrim
Zargana organizasyonu olursa katilmak isterim.
Bende Aydın/Kuşadası ndayım.Organizasyon olursa bayramda sizle avlanmak isterim.İri zargana yakalamak isteyen varsa haftaya buyrun bekletrim
Zargana organizasyonu olursa katilmak isterim.
Haftaya cumartesi sabahı avda olucam.İsterseniz özelden numara atın konum atiim whats app tan.Bu linkte gecen seneki görüntü.Amatör çekim ama sahteyi koparma anı görünüyorZargana organizasyonu olursa katilmak isterim.
Haftaya cumartesi sabahı avda olucam.İsterseniz özelden numara atın konum atiim whats app tan.Bu linkte gecen seneki görüntü.Amatör çekim ama sahteyi koparma anı görünüyor
Maaşallah, rastgele...biz yalnrszn kullanıcı rumuzlu yalın arsezenle bu forumda tanıştık.cuma ve cumrtesi bahsettiğim merada şansımızı denedik.yalın bir levrek kaçırdı.2 tane iri hanoz yakaladı.bugün de didim taşburun limanında nasibimizi koşturduk ama elimiz boş döndük.daha kötüsü taşburunda teyzenin biri dip oltayla ispendek alıp bizi madara etti.arkadaşlar yalınla düşüncemiz kuşadası didim aydın civarı at çekçiler bir grup yapıp balık avı organizasyonları düzenleyelim.böylelikle hem tanışıp sohbet eşliğinde avlanır hem de birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız
Biz pazar günleri sabah 6.30 gibi sevgi plajı balıkçı barınağından çıkıp oralarda sırtı çekiyoruz, verimli oluyor, sadece geçen hafta bir tek balık tutabildik. Depremin etkisinin olabileceğini düşünüyorum. Yoksa her seferinde kişi başı en azından 300-400 gramlık yalıncaklar, melenurlar alıyoruz.
güzel mekan, bayramda güzelçamlı da olacağım kısmetse. hanımdan izin alabilsem ve organize olabilesek iyi olur aslında 🙂sözünü ettiğim mera burası