turgay bey;
arkadaş bir dokun bin ah işit.amma da kurgulamışsın.paranoyaklığın alemi yok.yanlış yazılmış bir ibare yok,ard niyet taşıyan bir ima yok,hakaret yok, zan altına sokacak bir durum da yok.ben bana bu durumu söyleyen kişiden aldığım duyumu aktardım.senin gibi mera saklama bencilliğini de yapmadım.amacın tartışma,polemik,kavga gürültü ise yanlış kişiyi hedef almışsın demektir.diğer arkadaşa gelince yazıp kenara çekildiğim şey ne acaba merak ettim.hastamısınız hacım siz.siz bu balık hobisinden ters etkilenmişsiniz.sizin bünyede stres,sıkıntı,paranoya v.s tarzı semptomlara yol açmış.neyse herkes işine baksın.
Ne yazdığımı iyi okuyun lütfen. Eğer birinin ismini vererek ortaya yazıyı yazıyorsanız. Doğruluğunu bile bilmeden.. Neden size söyleyenin adını vermiyorsunuz? Direk isimle yazmasaydınız sorun olmazdı. Ama benim adımın da başka yerde asılsız kullanıldığını görsem ben de sinirlenirim. Lütfen yazı yazarkrn en pati yapın. Admin olarak tarafsızım sizin de adınız sizden izinsiz yanlış kullanılsa ben ona da aynı uyarıyı yaparım.Hamdi Bey yangına körükle gitmenizin sebebi nedir? Turgay Bey’ in usta balıkçı olduğu herkes tarafından bilinir. Bazen av tekniği, bazen mera olarak insanların referans göstermesi güzel bir şey. Bu konuyu canlı tutmak için bir kaç kez yazdık. Seyit Bey’in yazdığına ekleme yaparak konuyu büyütmeye ne gerek var? Admin olarak objektif kalmanızı beklerdik. Objektif kalamıyorsanız hiç dahil olmanız gereken bir konu değil. Turgay Bey’e şaşırdım. Hayatında 5 kez spine giden insanlarız. Merayı patlattı algısı oluşturmaya çalıştığımızı düşünüyor🙂 söylenecek daha çok şey var ama değmez.