Kuşadasında at-çek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valibey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
turgay bey;
arkadaş bir dokun bin ah işit.amma da kurgulamışsın.paranoyaklığın alemi yok.yanlış yazılmış bir ibare yok,ard niyet taşıyan bir ima yok,hakaret yok, zan altına sokacak bir durum da yok.ben bana bu durumu söyleyen kişiden aldığım duyumu aktardım.senin gibi mera saklama bencilliğini de yapmadım.amacın tartışma,polemik,kavga gürültü ise yanlış kişiyi hedef almışsın demektir.diğer arkadaşa gelince yazıp kenara çekildiğim şey ne acaba merak ettim.hastamısınız hacım siz.siz bu balık hobisinden ters etkilenmişsiniz.sizin bünyede stres,sıkıntı,paranoya v.s tarzı semptomlara yol açmış.neyse herkes işine baksın.
Hamdi Bey yangına körükle gitmenizin sebebi nedir? Turgay Bey’ in usta balıkçı olduğu herkes tarafından bilinir. Bazen av tekniği, bazen mera olarak insanların referans göstermesi güzel bir şey. Bu konuyu canlı tutmak için bir kaç kez yazdık. Seyit Bey’in yazdığına ekleme yaparak konuyu büyütmeye ne gerek var? Admin olarak objektif kalmanızı beklerdik. Objektif kalamıyorsanız hiç dahil olmanız gereken bir konu değil. Turgay Bey’e şaşırdım. Hayatında 5 kez spine giden insanlarız. Merayı patlattı algısı oluşturmaya çalıştığımızı düşünüyor🙂 söylenecek daha çok şey var ama değmez.
Ne yazdığımı iyi okuyun lütfen. Eğer birinin ismini vererek ortaya yazıyı yazıyorsanız. Doğruluğunu bile bilmeden.. Neden size söyleyenin adını vermiyorsunuz? Direk isimle yazmasaydınız sorun olmazdı. Ama benim adımın da başka yerde asılsız kullanıldığını görsem ben de sinirlenirim. Lütfen yazı yazarkrn en pati yapın. Admin olarak tarafsızım sizin de adınız sizden izinsiz yanlış kullanılsa ben ona da aynı uyarıyı yaparım.

Ne yazdığımı iyi okuyun lütfen. Eğer birinin ismini vererek ortaya yazıyı yazıyorsanız. Doğruluğunu bile bilmeden.. Neden size söyleyenin adını vermiyorsunuz? Direk isimle yazmasaydınız sorun olmazdı. Ama benim adımın da başka yerde asılsız kullanıldığını görsem ben de sinirlenirim. Lütfen yazı yazarkrn en pati yapın. Admin olarak tarafsızım sizin de adınız sizden izinsiz yanlış kullanılsa ben ona da aynı uyarıyı yaparım.

Bu uyarıyı kabul ediyorum. Turgay Bey’in, merayı patlattı algısı yaratmaya çalıştığımıza dair söylemine uyarı yok mu?

Bu uyarıyı kabul ediyorum. Turgay Bey’in, merayı patlattı algısı yaratmaya çalıştığımıza dair söylemine uyarı yok mu?
Onu karşılıklı yazışıyorsunuz uyarı yapmama gerek yok. Muhattap isimler buradasınız. 3. Şahısların itamlarını burada yazmak ayrı karşılıklı yazışmak ayrı.

Onu karşılıklı yazışıyorsunuz uyarı yapmama gerek yok. Muhattap isimler buradasınız. 3. Şahısların itamlarını burada yazmak ayrı karşılıklı yazışmak ayrı.

Turgay Bey in buraya üye olduğundan haberi bile yok adamın. Ayrıca karaktersiz filan gibi hakaret içeren cümleler kullanması da normal anladığım kadarıyla. Gerçi size hakaret etmedi filan dersiniz şimdi. Seyit Bey’in arkadaşına hakaret etmesi forum kurallarına uygun.

Turgay Bey in buraya üye olduğundan haberi bile yok adamın. Ayrıca karaktersiz filan gibi hakaret içeren cümleler kullanması da normal anladığım kadarıyla. Gerçi size hakaret etmedi filan dersiniz şimdi. Seyit Bey’in arkadaşına hakaret etmesi forum kurallarına uygun.
O adam kim?

Arkadaşlar bugün bir tüyo aldım.hatta turgay karaaslan bu tüyoyu almış ve ilgili kişiye kimseyle paylaşmamasını rica etmiş.Söke doğanbey karina olarak bilinen ve en son jandarma karakolunun orda yolu biten balık lokantalarının önünden denizin içine yaklaşık 100 mt ( 100 mt sonra anca beline falan gelir su) girip atışlar yapıyorsunuz. bu sıralar kofana,sırtıkara,levrek alınıyormuş.Turgay karaaslan da sanırım planları içine bu merayı almış.bu sabah gittiğimde başka bir at çek yapan arkadaş gördüm. o beni gördüğüne pek memnun olmadı ve hatta burdan pek bişi çıkmaz dedi önce. sonra levrek için atacaksan şu bölgeyi tara dedi. ben de sen ne için atıyorsun dedim ki elindeki kepçe o kadar büyüktü ki içine beni alabilirdi. verdiği cevap " ben büyük balık peşindeyim". yani levreğe tenezzül etmiyor. ama ilk başta burdan pek bişi çıkmıyor demişti. belki de bu sıralar pek bişi çıkmıyor demek istedi bilemiyorum. ama güneş doğana kadar çok geniş bir alanı taradı.o da ben de elimiz boş döndük bu sabah. ama inanıyorum ki orası iş yapar.gelmek isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.herkese rastgelsin.
PALMİYE restaurantın orasından bahsediyorsunuz galiba?

Back