Aslında makina ve.kamışı tamamen balikcinin tavsiyesine göre aldım ama hata etmisim insan kullandıkça ogrendikce anliyor kamış 270 cm ama atari 50 100 gr mis onu simdi farkettim bende neden.cok uzağa atamiyorum diyordum ki sebebi buymus benim rapala 17 gr simdi 40 gr.jig ve yeni misine siparisi verdim.kamisin markasi intermax diye geciyor sanirim makinemde 6 bilyeli scf6000 yazıyor. Gün ortasında gittim aslında bir kaç atistan sonra oltama kocaman bişey asıldı ben panik yaptim kalama ayarim kapalı olduğu icin balik bi yandan ben bi yandan asildim ve makinanin kolunu patlattim ve baligi kaçırdım morelim cok.bozuldu ama ilk defa atcekle balik gelmesi de ayri bir heycan verdi patlak kolla atmaya devam ettim ve hemen bitane daha yakaladım resim cekmedim ama bidahakine kesin cekicem kol siparisi verdim ama onunda makine icine giren kismini kumpasla olcup ona gore almam gerekiyormus ben rastgele verdim insallah gelen siparis uyarinsan yasadikca herseyi öğreniyor her hata bir tecrubedir. simdi persembe olmasini bekliyorum tekrar gitmek icin.ilk deneyimim kamis atarina ve kalama ayarina kesinlikle dikkat etmek gerekiyor.at cek isini sabit degil gezerek yapmak ve bence bolgede balik varsa hangi.marka olursa olsun balik atlıyor. Simdilik bukadarherkese rast gelsin