Kuşadasında at-çek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valibey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar, dün gecede şanşımı denedim saat 4 civarı bu yakışıklı ziyaretime geldi. Bi abi daha vardı oda aynısından yakaladı. Önceki geceye göre biraz daha dalga vardı, bunun etkisi vardır muhtemelen.
Sahte: kendu limon 125f

Tebrikler,güzel balıkmış,sürü ile gezdiklerinden geldiği zaman hızlı alıp tekrar atış yapmakta fayda var.Sürü hala oralardaysa şans yükseliyor.Saat olarak da sanki sabaha karşı saatler daha mı verimli acaba?

Tebrikler,güzel balıkmış,sürü ile gezdiklerinden geldiği zaman hızlı alıp tekrar atış yapmakta fayda var.Sürü hala oralardaysa şans yükseliyor.Saat olarak da sanki sabaha karşı saatler daha mı verimli acaba?
Teşekkürler, malzeme getirmeyi unutmuşum sahteyi balıktan ayırmak bi 15 dakikamı aldı tekrar atış yapamadım 🙂
Bencede en verimli saat güneş ışınlarını göstermeden önceki son zamanlar, hayvan açsa deli gibi saldırıyo güneş çıkınca olay bitiyo zaten.
Benim kafama takılan o mevki bence deli gibi levrek yapması lazım ama pek yakalayan yok baraküdalarmı kaçırıyo acaba levrekleri yoksa bizmi bişeyi yanlış yapıyoruz.

Teşekkürler, malzeme getirmeyi unutmuşum sahteyi balıktan ayırmak bi 15 dakikamı aldı tekrar atış yapamadım 🙂
Bencede en verimli saat güneş ışınlarını göstermeden önceki son zamanlar, hayvan açsa deli gibi saldırıyo güneş çıkınca olay bitiyo zaten.
Benim kafama takılan o mevki bence deli gibi levrek yapması lazım ama pek yakalayan yok baraküdalarmı kaçırıyo acaba levrekleri yoksa bizmi bişeyi yanlış yapıyoruz.

Ben de sahteyi bazen levrek için ağır çekiyorum ama hareket olmuyor.Hava ışımaya başlayınca da sadece levrek hedefli çalışıyorum ama ne bende ne de etrafta alan görmedim.Levrek için merkez tarafları daha verimli.Bu sabah oraları yoklayacağım.Saat 4-5 gibi baraküdaya bakarım,hava aydınlanmaya yakın merkeze gitmeyi düşünüyorum.

O bölgede defalarca avlandım. Adalılar o bölgeye papaz hamamı der. Hiç levrek yakalayamadım orada. Ama 7-8 kez turna aldım. Normal sahte ile 2 kez de kalamar yakaladım. Güneşin batış saatlerinden yaklaşık 1 saat sonra limon kendo ile av çıkarabilirsiniz. Turna genelde yakın mesafede, kalamar ise çok yakın mesafede vuruş veriyor. Sabah erken saatlerde yani gün yeni doğmuş iken ise çabalarım hiç bir sonuç vermedi. Hatta benden hariç 3 kişi daha vardı 1-2 hafta önce, onlar da eli boş döndüler. Kuşadası spin avı için çok müsait bir yer değil aslında. Meraya ilk kez giden ya da uzaktan gören biri oranın çok iyi av vereceği düşüncesine kapılabilir ama maalesef öyle değil. Saatini, havasını çok iyi yakalamak gerekir. Ben genelde adanın üzerindeki bayrağın yönüne göre ava gidip gitmemeye karar veriyorum.

Ben genelde gece deniyorum, akşamüstüde bakayım bi ara. Başka sahte öneriniz varmı benim bildiğim kadarıyla barakuda daha büyük sahteler sever. Ayrıca burda canlı bırakma denedinizmi hiç iş yapar diye düşünüyorum kefal filan ?

Ben genelde gece deniyorum, akşamüstüde bakayım bi ara. Başka sahte öneriniz varmı benim bildiğim kadarıyla barakuda daha büyük sahteler sever. Ayrıca burda canlı bırakma denedinizmi hiç iş yapar diye düşünüyorum kefal filan ?
Ben papaz hamamı bölgesinde genelde akşam üstü avlandığım için beyaz limon ağırlıklı sahteler kullanıyorum. Başka bir denemem olmadı desem yeridir.
Bırakma yapmak için cafeler sokağının karşını tercih edebilirsiniz. Gamit ya da karagöz ile levrek alanlar, zargana ile kofana alanlar epey fazla. Youtube'da videoları mevcut.

Arkadaşlar selamlar, yakın zamanda deneyen oldumu nasıl durumlar?
Bu haftasonu gelmeyi planlıyorum hem spin hem yemli deniyebilirim, geçen sene bu zamanlar çok güzel çupra yakalardık.

Selamlar, uzun bi aradan sonra dün gece fırsatım oldu, gece 2den gün doğana kadar deneme yaptım güvercin ada civarında. Ekteki yakışıklıyı yakaladım silikon ile vicdani limit altı olduğu için salındı hemen. Gece 3 civarı merada deli gibi baraküdalar dolanmaya başladı, çok takip 1 kere saldırı oldu ama yakalayamadım, sahteleri yanıma almayı unutmuşum onlar olsa skor olabilirdi. Ama bu ara sürekli baraküda yapıyomuş o taraf limon sahteler etkiliymiş, fırsatı olan denesin. Sabaha karşı nası olduysa kalamar atladı silikona tabi kaldıramadım, sudan kesince kurtuldu gitti hemen. Rastgele cümleten.108776 dosyayı görüntüle
Yılancı burnuna bakan taraftan mı, limana bakan taraftan mı aldın bunu hocam ? Levrek alındığını hiç duymadım güvercinada’dan. Tebrik ederim bu arada, spine de de hızlı bir giriş yapmışsın. Sıklıkla gidemiyorum gerçi ama Ben henüz tanışamadım balıkla spinde. Güzel avlarımız olur inşallah.

Selamlar forumda yeniyim. Daha önce tekne balıkçısıydım ama sıkıcılığı yüzünden jig ve spine geçtim kuşadasında oturuyorum aklımda birkaç mera var lakin foruma en son 6 yıl önce yazı yazılmış hala aktif birileri var mıdır ?

Selamlar forumda yeniyim. Daha önce tekne balıkçısıydım ama sıkıcılığı yüzünden jig ve spine geçtim kuşadasında oturuyorum aklımda birkaç mera var lakin foruma en son 6 yıl önce yazı yazılmış hala aktif birileri var mıdır ?
Bir aksilik olmazsa kuzenim kuşadasına yerleşmeyi düşünüyor ve bende 1 2 aydır internet üstünde o civardaki meralara çıkan balıklara ve av disiplinine dair araştırmalar yapıyorum , en verimli avın tekne en keyifli avın ise kano balıkçılığı olduğu konusunda kanaat getirdik tabi süreç orda nereye doğru evrilir bilinmez.
Genel olarak gördüğüm kıyıdan jig ve spin avı dışında surf avı çok daha verimli gibi inşallah birilerini bulursunuz.

Rastgele

Back