Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek atçek avında bazı önemli noktalar,etkin sahteler

Atila KÖKSAL

Aktif Üye
Adı
Atila
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ağabey, Çok güzel bilgiler vermişsiniz bu bilgilerin değerini bilmek lazım, ellerine yüreğine sağlık.

adnan

Aktif Üye
Adı
adnan koray
seabass minnow hb06 nın aynısı target minnow çıkmış kefale benzettim oda iş yapara benziyor bir kontrol edermisin vedat abi saygılarımla link ekleyemedim

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
öncelikle teşekkürler bu güzel bir birinden deyerli paylaşımlar için vedat abi bi sorum olacak cevaplarsan sevinirim rüzgarın yönü ve balık durumuyla ilgili balığın en kısır olduğu ve en verimli olduğu rüzgar yönleri nelerdir sizin tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim naçizane kuzeyden estimi balıkta t ık olmuyor pek...

Cazador

Aktif Üye
Adı
tayfun dinc
Teşekkürler engin bilgiler için , hepsi altın değrinde,...

kadirdykgl

Yeni Üye
Adı
kadir dayakoglu
vedat abicim paylaşımların için çok teşekürler siz ve sizingibi ustalarımızdan ögreneceğimiz cok şey var bu bilgilerinizi bizlerle paylaşmanız cok güzel ellerinize ve yüreginize saglık ...

serkanduru

Yeni Üye
Adı
serkanduru
GECE LEVREK AVI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM İSKELEDEMİ OLUR NORMAL MERALARDA SAHİL KENARINDA OLURMU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

oz-ser

Üye
Adı
talip özkan sezgin
Moderatör tarafında düzenlendi: