Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek atçek avında bazı önemli noktalar,etkin sahteler

By_Pc_Kopat_

Yeni Üye
Adı
TEVFİK
GECE LEVREK AVI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM İSKELEDEMİ OLUR NORMAL MERALARDA SAHİL KENARINDA OLURMU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
deniz dalgalı ya da hafif çırpıntılı olduğu müdddetçe levreği her yerden almanız mümkün. levreğin çook olduğu belli başlı meralar her yerde vardır. ben özellikle dalgalı havalarda buraları ziyaret ederim. bunun dıışında levreği mera dışındanda alman mümkündür. çünkü levrek gezici bir balıktır. sürekli gezdiği için hemen hemen her ortamda av verir.

dronur1980

Üye
Adı
onur güngor
Çok teşekkürler.. Bu arada hocam Çanakkale bölgesinde önerebileceğiniz avlanma bölgesi var mı?

oz-ser

Üye
Adı
talip özkan sezgin
Çok teşekkürler.. Bu arada hocam Çanakkale bölgesinde önerebileceğiniz avlanma bölgesi var mı?

seddülbahir tarafına doğru git şimdi oraların tam havası denk getirirsen gayet mutlu edebilecek bir meradır...

goldboy52

Aktif Üye
Adı
MURAT AYDIN
Çok güzel bilgiler vermiş emek etmişsiniz.. teşekkürler ustam

Erdo35

Üye
Adı
Erdem ŞAHİN
Çok faydasını göreceğimiz kesin elinize emeğinize sağlık

bilgiler çok yararlı Vedat bey elinize sağlık,makineler, kamışlar, at çek, sahte yemler 12 senedir balık tutmayan biri olarak bayağı yabancı kalıyor bana. yeniden depreşen balık tutkumda sahteyle levrek avlamayı da umuyorum. bir sorum olacak, levrek su üstü sahtelerine daha çok gelir gibi bir şey okudum yazınızda, peki su üstü sahtelerde kaç cm liği önerirsiniz? teşekkürler

levent31

Aktif Üye
Adı
levent
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar
foruma yeni uye oldum.
yas 37 bolge iskenderun/hatay.
At-cek konusunda uzman arkadaslardan istirhamim olacak...
Kiyidan dip oltasi ile yemli avlanan birisi olarak, kucuk baliklarin yurekli yemlerimi bozmasi neticesinde at-cek kullanmaya gecis yapmaya karar verdim. Hedef balik levrek olup asagidaki takimda karar kildim. Sizce(at cek yapan herkese soruyorum) asagida listesini verdigim malzemeler giris seviyesi at cek icin yeterli midir? Butcem 200 lira civarindadir buna gore tavsiye ederseniz sevinirim.
Boyum 1.75 bu arada...

Shimano Catana 2500 FB Olta Makinesi
Cormoran Profiline Jet Mini Spin 240 cm Olta Kamışı (10-40gr)
Okuma Seabass 300 m 0,26 mm Olta Misinası

ve tabiki basta Vedat Bey olmak uzere ustalarin tavsiye ettigi sahte baliklar...