Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 4

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
ben acemiyim yeni üye oldum balığı gördüm bir şeyi merak ettim abi..balığı nerde yakaladınız yani nerde tuttunuz tam yeri nerede bu balığın abiii..:))

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Maşallah Abdullah abi nazar değmesin
Teşekkürler Fatih... Sende ses seda yok. Hayırdır levreklere mi küstün yoksa onlar mı sana küstü :)
ben acemiyim yeni üye oldum balığı gördüm bir şeyi merak ettim abi..balığı nerde yakaladınız yani nerde tuttunuz tam yeri nerede bu balığın abiii..:))
Hoş geldin Hasan keyifli paylaşımlar :) Balığı denizin kıyısında tuttum :) Hani kumsal varya hemen onun yanındaki kayanın üstünden :)

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkürler Fatih... Sende ses seda yok. Hayırdır levreklere mi küstün yoksa onlar mı sana küstü :)
Bu sezon pek kovalamadım Abdullah abi ilk seneki heyecan yok şu an Lüferler ahenkle dans ediyor ama gidip olta atmıyorum mesela ^^ Bizim gitmediğimiz balıklar senin ayağına gelsin

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Umarım en kısa zamanda sahalara geri dönersin Fatih... Bende güneyden birileri barakudaları gönderse diye bekliyorum :) Bir sonraki hedefim su üstü ile barakuda almak. Barakudanın su üstüne saldırma çok daha vahşi olur diye tahmin ediyorum :) Bekleyip görecez...

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan

Hoş geldin Hasan keyifli paylaşımlar :) Balığı denizin kıyısında tuttum :) Hani kumsal varya hemen onun yanındaki kayanın üstünden :)
zaten ben ege denizi olduğunu anlamıştım ama emin olmak için sorayım dedim.birde şansımı ege denizinde kumsalın yanındaki kayanın üstünden deneyim bakalım.bu değerli bilgi için teşekkürler rast gelsin abdullah abi :)

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Abdullah abi tebrikler. Senin Barakudalar bizim tarafa gelmiş sanırım. Cuma akşamı yanımda daha önce merada tanıştığım bir abim yaklaşık 45-50 cm ciravı bir barakuda çekti, ben ondan daha çok heyecanlandım :)

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler , ispendeği yaşam alanına geri bıraktığınız için ayrıca tebrik ederim .

Son düzenleme: