reelmaster
Daimi Üye
- Adı
- M.AKİF
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Karnı aç olunca ,kafa gitti tabi!Kutluyorum salam ve sevgiler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Karnı aç olunca ,kafa gitti tabi!Kutluyorum salam ve sevgiler.
Eşref ağabeyimin canı fena salam çekmişKarnı aç olunca ,kafa gitti tabi!
Teşekkürler Fatih... Sende ses seda yok. Hayırdır levreklere mi küstün yoksa onlar mı sana küstüMaşallah Abdullah abi nazar değmesin
Hoş geldin Hasan keyifli paylaşımlarben acemiyim yeni üye oldum balığı gördüm bir şeyi merak ettim abi..balığı nerde yakaladınız yani nerde tuttunuz tam yeri nerede bu balığın abiii..)
Teşekkürler Fatih... Sende ses seda yok. Hayırdır levreklere mi küstün yoksa onlar mı sana küstü
Bu sezon pek kovalamadım Abdullah abi ilk seneki heyecan yok şu an Lüferler ahenkle dans ediyor ama gidip olta atmıyorum mesela ^^ Bizim gitmediğimiz balıklar senin ayağına gelsin
zaten ben ege denizi olduğunu anlamıştım ama emin olmak için sorayım dedim.birde şansımı ege denizinde kumsalın yanındaki kayanın üstünden deneyim bakalım.bu değerli bilgi için teşekkürler rast gelsin abdullah abiTeşekkürler Fatih... Sende ses seda yok. Hayırdır levreklere mi küstün yoksa onlar mı sana küstü
Hoş geldin Hasan keyifli paylaşımlarBalığı denizin kıyısında tuttum
Hani kumsal varya hemen onun yanındaki kayanın üstünden
![]()