Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek rekorumu kırdım

ayhan arıkan

Aktif Üye
Adı
Ayhan ARIKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Elemanım işten ayrıldığı için 3 aydır dükkandan çıkamıyorum malesef, iş sezonu da olunca neredeyse 5 aydır balığa çıkamamıştım.

Akşam şeytan dürttü, bu sefer hayır diyemedim kendime; sabah gün doğumunda gitsem 7buçukda denizden çıksam, 8de dükkana yetişirim diye hemen planımı yaptım.

Sabaha karşı 4e kurdum alarmı, 4de yarım saat erteleme derken 4buçukda kalktım doğru tekneye. 6 gibi avlakdaydım.

Yarım saat kadar silikon yüzdürdükten sonra kafamın dalgın olduğu bir anda orta suda çok sağlam bir tepki aldım. Sanki dibe takılmış gibi durdu. Balık çekmeye başlayınca aha dedim aldı.
Güçlü çekişini hissedince o an beynime giden adrenalin tüm vucudumu sardı sanki :).
Balığı çekerken aklıma kepçe geldi ama kepçe dolapda ve kilitli. Kalamayı gevşetip kepçeyi almaya çalıştım ama baktım tek elle olacak iş değil kepçeden vazgeçtim, elle alıcam artık yapacak bisey yok diye düşündüm balığı çekmeye devam ettim.
Balık yüzeye geldiğinde heyecanım katlandı kocaman birşeydi bu :) kafayı sudan çıkardım almaya çalıştım ama balık çırpınıp kayığın altına doğru geri basınca tek başıma eğilip elle alamayacağımı anladım.
Balık kalama alırken takım çantasından gripi çıkarabildim ve kalamayı kısıp balığı tekrar çektim bu sefer gripi taktım ve hoop balık tekneye.

Balık çırpınıp geri basınca baya heyecan yapmışım balığı aldıktan sonra da panik halim devam ediyordu :)

Sonrasında biraz daha atış ve biraz da keyif yapıp, geç kalmadan işe geçtim.
Böylelikle güzel bir güne başlamış, akşamına da ailecek güzel bir ziyafetle mutluluğu taçlandırmış olduk.

Balık 80cm civarı 5.3 kg geldi. Böylelikle 3.6 kg olan levrek rekorumu da kırmış oldum, inşaallah devamı da gelir.

Sahte : Silikon&Jighead; Fiiish Black Minnow Kaki 25gr
Kamış : Tenryu rod bar evo 270
Makina: Shimano Twinpower SW4000
İp : Power Pro Super 8 slick 0,15
Leader: Olympos 0,39 FC misina 5m boyunda

Hava 2 - 4
Basınç 1016
Su tam berrak :)

IMG_8087.JPG

IMG_8080.JPG

IMG_8094.JPG

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler avınız herdaim olsun . 3 aylık beklemenin sonucunu almışsınız . Vardır her işte bir hayır ! Rastgele :)

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler güzel av, okadar beklemenin karşılığı da böyle güzel olmalıydı.

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Oh oh maşallah. Ya trofelerde hep dalgınken vuruyor. Afiyet bal şeker olsun