ayhan arıkan
Aktif Üye
- Adı
- Ayhan ARIKAN
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Elemanım işten ayrıldığı için 3 aydır dükkandan çıkamıyorum malesef, iş sezonu da olunca neredeyse 5 aydır balığa çıkamamıştım.
Akşam şeytan dürttü, bu sefer hayır diyemedim kendime; sabah gün doğumunda gitsem 7buçukda denizden çıksam, 8de dükkana yetişirim diye hemen planımı yaptım.
Sabaha karşı 4e kurdum alarmı, 4de yarım saat erteleme derken 4buçukda kalktım doğru tekneye. 6 gibi avlakdaydım.
Yarım saat kadar silikon yüzdürdükten sonra kafamın dalgın olduğu bir anda orta suda çok sağlam bir tepki aldım. Sanki dibe takılmış gibi durdu. Balık çekmeye başlayınca aha dedim aldı.
Güçlü çekişini hissedince o an beynime giden adrenalin tüm vucudumu sardı sanki
.
Balığı çekerken aklıma kepçe geldi ama kepçe dolapda ve kilitli. Kalamayı gevşetip kepçeyi almaya çalıştım ama baktım tek elle olacak iş değil kepçeden vazgeçtim, elle alıcam artık yapacak bisey yok diye düşündüm balığı çekmeye devam ettim.
Balık yüzeye geldiğinde heyecanım katlandı kocaman birşeydi bu
kafayı sudan çıkardım almaya çalıştım ama balık çırpınıp kayığın altına doğru geri basınca tek başıma eğilip elle alamayacağımı anladım.
Balık kalama alırken takım çantasından gripi çıkarabildim ve kalamayı kısıp balığı tekrar çektim bu sefer gripi taktım ve hoop balık tekneye.
Balık çırpınıp geri basınca baya heyecan yapmışım balığı aldıktan sonra da panik halim devam ediyordu
Sonrasında biraz daha atış ve biraz da keyif yapıp, geç kalmadan işe geçtim.
Böylelikle güzel bir güne başlamış, akşamına da ailecek güzel bir ziyafetle mutluluğu taçlandırmış olduk.
Balık 80cm civarı 5.3 kg geldi. Böylelikle 3.6 kg olan levrek rekorumu da kırmış oldum, inşaallah devamı da gelir.
Sahte : Silikon&Jighead; Fiiish Black Minnow Kaki 25gr
Kamış : Tenryu rod bar evo 270
Makina: Shimano Twinpower SW4000
İp : Power Pro Super 8 slick 0,15
Leader: Olympos 0,39 FC misina 5m boyunda
Hava 2 - 4
Basınç 1016
Su tam berrak
Akşam şeytan dürttü, bu sefer hayır diyemedim kendime; sabah gün doğumunda gitsem 7buçukda denizden çıksam, 8de dükkana yetişirim diye hemen planımı yaptım.
Sabaha karşı 4e kurdum alarmı, 4de yarım saat erteleme derken 4buçukda kalktım doğru tekneye. 6 gibi avlakdaydım.
Yarım saat kadar silikon yüzdürdükten sonra kafamın dalgın olduğu bir anda orta suda çok sağlam bir tepki aldım. Sanki dibe takılmış gibi durdu. Balık çekmeye başlayınca aha dedim aldı.
Güçlü çekişini hissedince o an beynime giden adrenalin tüm vucudumu sardı sanki
Balığı çekerken aklıma kepçe geldi ama kepçe dolapda ve kilitli. Kalamayı gevşetip kepçeyi almaya çalıştım ama baktım tek elle olacak iş değil kepçeden vazgeçtim, elle alıcam artık yapacak bisey yok diye düşündüm balığı çekmeye devam ettim.
Balık yüzeye geldiğinde heyecanım katlandı kocaman birşeydi bu
Balık kalama alırken takım çantasından gripi çıkarabildim ve kalamayı kısıp balığı tekrar çektim bu sefer gripi taktım ve hoop balık tekneye.
Balık çırpınıp geri basınca baya heyecan yapmışım balığı aldıktan sonra da panik halim devam ediyordu
Sonrasında biraz daha atış ve biraz da keyif yapıp, geç kalmadan işe geçtim.
Böylelikle güzel bir güne başlamış, akşamına da ailecek güzel bir ziyafetle mutluluğu taçlandırmış olduk.
Balık 80cm civarı 5.3 kg geldi. Böylelikle 3.6 kg olan levrek rekorumu da kırmış oldum, inşaallah devamı da gelir.
Sahte : Silikon&Jighead; Fiiish Black Minnow Kaki 25gr
Kamış : Tenryu rod bar evo 270
Makina: Shimano Twinpower SW4000
İp : Power Pro Super 8 slick 0,15
Leader: Olympos 0,39 FC misina 5m boyunda
Hava 2 - 4
Basınç 1016
Su tam berrak