Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek rekorumu kırdım

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
tebrikler. o avın zevkini yaşamayan bilmez:) Şansınız yaver gitmiş. Takımı patlatmaması büyük şans.. Özellikle tekne altına girdiği anda;)

SEMSS

Aktif Üye
Adı
Bülent
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler bereketli avlar dilerim.İnşallah kendi rekorunuzu yine kırarsınız :)

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
3 ay beklemenin ardından böyle balık alacaksam hemen saymaya başlıyorum.. kaldı 11 hafta..☺ tebrik ederim, çok güzel bir balık, devamıda gelir inşallah. . selamlar

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Ayhan
Çok güzel bir levrek yakalamışsın..
Her zaman rast gelsin

ayhan arıkan

Aktif Üye
Adı
Ayhan ARIKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Harbiden tebrik ederim abi süper bi trofe almışsın. Helal olsun gözüm gönlüm hatta şu an ki ofis halim, uykum bile açıldı :)
Devamı gelsin inşaallah
Teşekkür ederim, nasipli günümmüş. Bana da güzel moral oldu :)

Maşallah, betimlemeniz de en az balık kadar güzel Ayhan bey. Ben sanki bir an kendimi teknedeymişim gibi hissettim. Bir gün inşallah biz de alırız böyle büyük balıkları :)
Aslında öyle keyifli yazdım ki bir baktım roman gibi olmaya başlamış baya bir paragraf sildim :)

tebrikler. o avın zevkini yaşamayan bilmez:) Şansınız yaver gitmiş. Takımı patlatmaması büyük şans.. Özellikle tekne altına girdiği anda;)
Takımlarımı düğümlerimi herzaman kontrol ederim ve sağlamlığına güvenirim ama bu işler hiç belli olmaz tabi. sonra bir bakmışsın ah vah ağlama falan kâr etmez :)
Kaliteli ip, kaliteli leader ve sağlam kamış kullanmak çok önemli. Ve tabiki sağlam ve doğru düğüm.
Size oltama takılan bir yabancıyı takdim edeyim :)
Tahmini 40 kilo civarında spin takımla 25 m derinlikten çıkardım :)
IMG_6454.JPG