scorpion26
Daimi Üye
Harika bir paşa. Tebrikler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Takimlarini dugumleriniz eminimki saglamdir zira saglam olmasa ilk vurdugu anda veya ilk attigi kafada takim patlar. Benim kastim balik teknenin altina girdiginde kontrol balikcidan cikar. Misinanin surtundugu yerlerde ufak bir puruz cikinti dahasi kicta motor aksamina taktirip patlatmasi cok sık raslanan bir sonuctur. Dahasi dibe dalarken kulak arkasi yaptirmasi kolaylasir. Sonucta nasipse gerisi yalan. Ignein agzindan cikan baligin tekneye atladigini bilirimTeşekkür ederim, nasipli günümmüş. Bana da güzel moral oldu
Aslında öyle keyifli yazdım ki bir baktım roman gibi olmaya başlamış baya bir paragraf sildim
Takımlarımı düğümlerimi herzaman kontrol ederim ve sağlamlığına güvenirim ama bu işler hiç belli olmaz tabi. sonra bir bakmışsın ah vah ağlama falan kâr etmez
Kaliteli ip, kaliteli leader ve sağlam kamış kullanmak çok önemli. Ve tabiki sağlam ve doğru düğüm.
Size oltama takılan bir yabancıyı takdim edeyim
Tahmini 40 kilo civarında spin takımla 25 m derinlikten çıkardım
Ekli dosyayı görüntüle 44306
Takimlarini dugumleriniz eminimki saglamdir zira saglam olmasa ilk vurdugu anda veya ilk attigi kafada takim patlar. Benim kastim balik teknenin altina girdiginde kontrol balikcidan cikar. Misinanin surtundugu yerlerde ufak bir puruz cikinti dahasi kicta motor aksamina taktirip patlatmasi cok sık raslanan bir sonuctur. Dahasi dibe dalarken kulak arkasi yaptirmasi kolaylasir. Sonucta nasipse gerisi yalan. Ignein agzindan cikan baligin tekneye atladigini bilirim![]()
Okadar büyükleri de hepimize denk gelir inşaallahAllahan seni suya çekmemiş bu canavar.
nedir bu? lastik filan mı?Teşekkür ederim, nasipli günümmüş. Bana da güzel moral oldu
Aslında öyle keyifli yazdım ki bir baktım roman gibi olmaya başlamış baya bir paragraf sildim
Takımlarımı düğümlerimi herzaman kontrol ederim ve sağlamlığına güvenirim ama bu işler hiç belli olmaz tabi. sonra bir bakmışsın ah vah ağlama falan kâr etmez
Kaliteli ip, kaliteli leader ve sağlam kamış kullanmak çok önemli. Ve tabiki sağlam ve doğru düğüm.
Size oltama takılan bir yabancıyı takdim edeyim
Tahmini 40 kilo civarında spin takımla 25 m derinlikten çıkardım
Ekli dosyayı görüntüle 44306
Büyük gemilerin kauçuk usturmacası bence.nedir bu? lastik filan mı?
Neresi bu balığın alındığı yer..memlekette mia aldinOkadar büyükleri de hepimize denk gelir inşaallah
Gemlik Körfez'iNeresi bu balığın alındığı yer..memlekette mia aldin