Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek rekorumu kırdım

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Teşekkür ederim, nasipli günümmüş. Bana da güzel moral oldu :)

Aslında öyle keyifli yazdım ki bir baktım roman gibi olmaya başlamış baya bir paragraf sildim :)

Takımlarımı düğümlerimi herzaman kontrol ederim ve sağlamlığına güvenirim ama bu işler hiç belli olmaz tabi. sonra bir bakmışsın ah vah ağlama falan kâr etmez :)
Kaliteli ip, kaliteli leader ve sağlam kamış kullanmak çok önemli. Ve tabiki sağlam ve doğru düğüm.
Size oltama takılan bir yabancıyı takdim edeyim :)
Tahmini 40 kilo civarında spin takımla 25 m derinlikten çıkardım :)
Ekli dosyayı görüntüle 44306
Takimlarini dugumleriniz eminimki saglamdir zira saglam olmasa ilk vurdugu anda veya ilk attigi kafada takim patlar. Benim kastim balik teknenin altina girdiginde kontrol balikcidan cikar. Misinanin surtundugu yerlerde ufak bir puruz cikinti dahasi kicta motor aksamina taktirip patlatmasi cok sık raslanan bir sonuctur. Dahasi dibe dalarken kulak arkasi yaptirmasi kolaylasir. Sonucta nasipse gerisi yalan. Ignein agzindan cikan baligin tekneye atladigini bilirim:)

ayhan arıkan

Aktif Üye
Adı
Ayhan ARIKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Takimlarini dugumleriniz eminimki saglamdir zira saglam olmasa ilk vurdugu anda veya ilk attigi kafada takim patlar. Benim kastim balik teknenin altina girdiginde kontrol balikcidan cikar. Misinanin surtundugu yerlerde ufak bir puruz cikinti dahasi kicta motor aksamina taktirip patlatmasi cok sık raslanan bir sonuctur. Dahasi dibe dalarken kulak arkasi yaptirmasi kolaylasir. Sonucta nasipse gerisi yalan. Ignein agzindan cikan baligin tekneye atladigini bilirim:)

Evet çok haklısın hocam çünkü teknenin altı yanları kekamoz tutmaya başlamış. Bu sene bakim yapamadım.

Tekneden de olsa uzun kamışın faydasını gördüm o gün; balık tekne altına yol alınca kamışı ileri doğru uzatıp açıkdan dalmasını sağladım.
Bende önde minnkota i-pilot var. Kayıgin ortasında avlanıyorum. avlak da otomatik çapaya alınca motoru kaldırıyorum bazen ne olur ne olmaz :) . Balik vurunca hemen elektrikli motoru kapattım o geldi Allah'dan aklıma.

Ama kulak arkası olayı bildiğim bir şey değildi teşekkür ederim.

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
Teşekkür ederim, nasipli günümmüş. Bana da güzel moral oldu :)

Aslında öyle keyifli yazdım ki bir baktım roman gibi olmaya başlamış baya bir paragraf sildim :)

Takımlarımı düğümlerimi herzaman kontrol ederim ve sağlamlığına güvenirim ama bu işler hiç belli olmaz tabi. sonra bir bakmışsın ah vah ağlama falan kâr etmez :)
Kaliteli ip, kaliteli leader ve sağlam kamış kullanmak çok önemli. Ve tabiki sağlam ve doğru düğüm.
Size oltama takılan bir yabancıyı takdim edeyim :)
Tahmini 40 kilo civarında spin takımla 25 m derinlikten çıkardım :)
Ekli dosyayı görüntüle 44306
nedir bu? lastik filan mı?