müthişaman
Daimi Üye
Amatör avcılar mutlaka ilgilenecektir.
Fakat sunumu,anlatımı ve tüm detaylarıyla amatörlükten öte;amatörlüğü aşmış bir konu.
Fakat sunumu,anlatımı ve tüm detaylarıyla amatörlükten öte;amatörlüğü aşmış bir konu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevgili Haydar,bahadır abi levrek süpürgesiylede raporunu bekliyorum..yenisini yapar denize bırakırsın umarım..
bu teknikte süper.
raporlarını dört gözle bekliyorum

Sevgili Tahir,Mükemmel bir sunum..Ben de işe yarayacağını amerikalılar yaptıysa vardır bir bildikleri diye yorum yapmıştım..Şemsiyenin altında balıkları görmek hoş..Daha irileride olacaktır eminim..Tam olarak size kac liraya geldi bu malzeme mumkunse ögrenebilir miyim.?Saygılar
Sevgili Ali,tebrikler
büyük azim
helal olsun
Sevgili İbrahim,Sevgili Bahadır.Araştırmacı,sportif balıkçılık açısından bizlere örnek olabilecek bu güzel paylaşım için tebrik ederim.
Ellerine ve emeğine sağlık.Nice güzel avlar dilerim.
Selamlar.
Estağfurullah sevgili Murat.Gercekten profosyenel bir anlatim olmus
Emegine saglik ustad tesekkurler.
Çok teşekkür ederim sevgili Şeref.Tebrikler Bahadır,
Hazırladığın konu en az diğerleri kadar açıklayıcı/aydınlatıcı ve yol gösterici.
Bu kadar emek verip hazırladığın av materyallerinin başarıya ulaşması ise çok güzel.
Denizin en saldırgan sürü balıkları olarak lüfer bu yöntemle çok daha verimli bir şekilde avlanabilir diye düşünüyorum. Tek sorun lüferin keskin dişleri silikonları kolayca bozabileceğinden silikon yerine sert maket balıklar kullanılarak çözüm sağlanabilir.
Bunun yanında asıl hedef olan levrekte de başarısını ayrıca göstermiş.
Her zaman rastgelsin
Sevgili Hamdi,Tebrikler Bahadır, bu cümlen çok hoşuma gitti.."Bu Sistem Levrek Yakalar Arkadaş"![]()