Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bahadır Abi; bu güzel sunumu keyifle okudum. Daha önceden kıyıdan atçek için bu sistemi nasıl uygularım diye düşünmüştüm ama pek birşey bulamamıştım. Sanırım omuzundaki rahatsızlık seni farklı teknikler denemeye yöneltiyor. Başardığını görmek sevindirici. Bu işin keyfinin yeniliklerle başarmak olduğunu biliyorsun. teşekkürler...
Sevgili Zeki merhaba,
Beğenmene sevindim, teşekkür ederim.
Bu sistem at-çek ve sırtı avlarında kullanılıyor. Her ikisinde de kullanılabilir. Dediğin gibi omzumdaki rahatsızlık sebebi ile at-çek yapamıyorum. İlk denemelere başladım gerçi. Sadece 1-2 saatlik seanslar. Yeterli olmuyor ama sonrasında levrek süpürgesi yaparım diye düşünüyorum.:) Bu arada sen bu taraflara gelmiyorsun sanırım. Bazen sevgili Mesut'la kulaklarını çınlatıyoruz. Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bahadır tebrikler. Keyifle okuyup izledim. Emeğin karşılığında başarıya ulaşmış olmak çok güzel. Video sonundaki bu sistem balık yakalar arkadaş işin özeti olmuş.

Başarılı avlar rastgelsin. Emeğine ve değerli paylaşımına teşekkür ederim.
Sevgili Yaşar,
Beğenmeniz beni mutlu etti.:) Teşekkür ederim. Her işte oldu olduğu gibi hedefe varabilmek güzel bir duygu. Sizlere de avlarınızda rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Amatör avcılar mutlaka ilgilenecektir.
Fakat sunumu,anlatımı ve tüm detaylarıyla amatörlükten öte;amatörlüğü aşmış bir konu.:harika:
Sevgili Emre,
Zaten amaç ilgilenen amatör dostlarda, bir fikir oluşturabilmek. Sistemin pozitif ve negatif yanları onlar tarafından geliştirilebilecek ve hatta kim bilir yenilikler eklenebilecektir.
Güzel iltifatların için ayrıca teşekkürler. Beğenin beni mutlu etti.:)
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bahadır abi her saniyesini ve her satırını pür dikkat inceledim anlatımın ve araştırmacı yanın inan beni etkiledi ve tabi tutduğun ispendeği 35 cm limit içi deyip alıkoymayışın ayrı bir tevazu abi avların herdaim bereketli ve bol geçsin rastgele.
Sevgili Uğur,
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Tüm amatör dostların aynı şeyi yapacaklarını düşünüyorum. Hepimizin amacı balıktan çok bu keyifli anları yaşamak değil mi...;)
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bahadır abi o kadar özenli sunumlar hazırlıyorsun o kadar araştırıyorsun ki tebrik etmemek mümkün değil :) amatör balıkçılığa katkılarından dolayı teşekkür ederim abi
Sevgili Hızır,
Çok naziksin, teşekkür ederim.:) Dediğin gibi umarım tüm amatör dostlara faydalı olur. Bu arada avlarını özledik. Sahalara dön artık. ;) Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

mberkay

Aktif Üye
Adı
Muhammet Berkay ÖZYÜREK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim Bahadır abi, yeni sistemleri bizlere tanıtıp ve de bunlarla başarılı avlar yapmanız takdire şayan.

İnşallah bu sistemle daha da iri paşalar yakalayıp bizlerle paylaşırsınız.
Rastgele...

wolf

Aktif Üye
Adı
haydar özdemir
Sevgili Haydar,
Aslında bu sene hedefim levrek süpürgesi ile avlar yapmaktı. Bunun için sevgili Dostum Ediz Dülger'in yardımıyla orjinal İtalyan bir süpürge sahibi oldum. Geçen seneki gibi çalınabilir veya denizde bırakabilirim korkusuyla yedeğini de imal ettim, bitmek üzere. Vakit bulunca umarım onlarla da av sunumlarım olur. Ama şunu söyleyeyim; süpürge ile çalışan tüm dostlarla irtibattayım, çok güzel avlar yapılıyor(her nekadar bazıları amaaç dışı kullanım olsa da). Maalesef onlar yazıp, çizmekle pek uğraşmıyorlar...
Yeni sunumlarda görüşmek üzere.
Aşağıda yeni süpürgelerden bir kaç kare.;)
Sevgi ve selamlarımla...

abi harika..bende senin verdiğin ölçülerle yaptım ama suyla buluşturamadım..çok teşekkür ederim abi tüm yardımların için..
babamla birlikte yaptık süpürgeyi seni her nekadar tanımasada çok selamı var çok keyif aldı imalat aşamasında :)

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler hemşerim ,önce süpürge dedin yaptık,şimdi şemsiye dedin alacağız, yeniliklerinle öncü olmaya devam kendine iyi bak.

emrepasa

Aktif Üye
Ufkumuzu genişletiyorsun abi.Emeğine sağlık.Selamlar.

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim Bahadır abi, yeni sistemleri bizlere tanıtıp ve de bunlarla başarılı avlar yapmanız takdire şayan.

İnşallah bu sistemle daha da iri paşalar yakalayıp bizlerle paylaşırsınız.
Rastgele...
Teşekkür ederim sevgili Berkay.
Şimdilik ispendek umarım ilerde gerçek paşaları kandırabilirim.
Sevgi ve selamlarımla...