Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrekçiler, Levrek Avının Tiyoları, Levrek Avı Teknikleri ve Detaylar

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
yurtdışı levrek avıyla alakalı blogları-forumları biraz kurcaladığımdan diyebilirimki levrek sahte ve renk ayırt etmiyor. pembeyede geliyor beyazada sarıyada morada, uzar gider. beslendiği balıklara benzer sahtelerin şansı yüksek o ayrı. sahtenin fonksiyonları-renkleri vs bizi avlamak için :D

ilk levreği aldığınız mera levreğin merasıdır, ısrarla deniz kenarında elimizde olta ile nöbette olmak önemli olan.

Öyle bir gerçeklik yok bana göre.
Önce su kenarında olacaksın, oltanı suyla buluşturacaksın.

Sahteden daha önemlisi yakalayacağın balığı tanımak, onun nerelerde saklandığını öğrenmek, ne zaman yemlenmeye gittiğini bulmak.

Sen bunları keşfet, sahte işin kolay kısmı.

Eğer nerde hangi sahte kullanılması gerektiğinin bir cevabı olsaydı denizde balık kalmazdı ve biz de şu anda elimizde tığ/şiş öylesine takılıyor olurduk. :D

gecebalıkçısı

Yeni Üye
arkadaşlar bir gece atçek avına çıktık. ay tepsi gibi ortalık gündüz gibi aydınlık.o gece ay var diye laf olsun diye atçeke başladık. 4 tane levrek çektik.

redtokil

Yeni Üye
buradaa okudum bende levrek avına giderim bugun yarın inşallah tutatım bende birşeyler :) rizede levrek tutanı gormedim ama acemi şansına tutarım belki :)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
rize de iyi bakının birileri görülebilir belki :)

BALIKCI 1

Üye
Adı
uğur soran
bir tüyoda benden gelsin gerçi çok yeni sayılırım ama çok şükür kendime göre var bir şeyler ve halada öğreniyorum levrek her ne kadar yerleşik görünsede sonuçta geçit zamanları vardır yağlandığı zamanlar vardır mesala izmir için bu ekim ocak ayları arası iken antalya tarafı ocak mart arası olabilir herkese rastgele.

arkadas

Daimi Üye
Adı
ibrahim
bildigim kadariyla levrek avci bir balik oldugundan ve avlamayi en cok sevdigi seylerin basinda da fare sican avciligi var bu sebeple EN COK TATLI SUYUN TUZLU SU ILE BIRLESTIGI KISIMLARDA YOGUN BIR SEKILDE BULUNMAKTA AV BÖLGESI ICIN BU TÜR IKI SUYUN BIRLESIM ALANLARI TERCIH EDILMELI bol avlar arkadaslar

Hyacinth

Üye
Adı
Ozan Hamsioğlu
Ocak şubat mart ayları Levrek için ideal diyorsunuz ama aklıma takılan yaz sezonu levrekle uğraşmamakmı gerekir farklı balıklardamı şansımızı deniyelim?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ocak şubat mart ayları Levrek için ideal diyorsunuz ama aklıma takılan yaz sezonu levrekle uğraşmamakmı gerekir farklı balıklardamı şansımızı deniyelim?
Yazında olur ama daha seyrek olur