hdfhdf
Aktif Üye
- Adı
- hüseyin dinç
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
tebrikler Güzel aV
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
merhabalar öncelikle çevre ve balık sevdalısı olarak encok takıldığım noktalardan biri bir türlü doğru cevaplar alamadığım bir soru hiç yeri deyil sanırım ama hangi durumlarda hangi sahteleri veya nasıl kaşık kullanacağımız hakkında oluyor bende misal barajdayım mevsim konusunda suyun durumunda nasıl bir hal çare düşünmem gerekiyor nelere dikkat etmeliyizÖncelikle, at çek avı için hafif ve güçlü makina ve kamışımız olmalı
Mümkün olduğunca değişik sahte balıklarımız olmalı. Ne zaman hangisini tercih edeceği belli olmuyor. Ara ara sahteleri değişmekte fayda var.
Sağlam misina tercih etmeli, bazı aksiyonlar için ip misinanın önemi çok öne çıkıyor.
Sahtelere gelince, zaten bildiğimiz ve bilinen sahteler her zaman elimizin altında olmalı
Max Rap, Daiwa, Rower gibi bilinen markaların sahteleri en çok popiler olanlardır
Silikonları da unutmamak lazım
Taktığımız klipslerde sağlam olmalı, klipse attığımız düğümde sağlam olmalı.
Ana hatları böyle değerlendirirsek detayları, tecrübesi daha çok olan arkadaşlarımız paylaşmaya başlasın![]()
Öyle bir gerçeklik yok bana göre.merhabalar öncelikle çevre ve balık sevdalısı olarak encok takıldığım noktalardan biri bir türlü doğru cevaplar alamadığım bir soru hiç yeri deyil sanırım ama hangi durumlarda hangi sahteleri veya nasıl kaşık kullanacağımız hakkında oluyor bende misal barajdayım mevsim konusunda suyun durumunda nasıl bir hal çare düşünmem gerekiyor nelere dikkat etmeliyiz
insanı rahatlatacak cevap bumudur evet abi aynen budur cok teşekür ederim. ustam yani öle bunaldım ki insanların dediklerinden yahu biri bişiy diyor biri yok o yanlış şöle olması gerekiyor vs.vs... teşekürlerimi tekrarlıyorum. herkese rastgele..kayseriden. bütün çevre ve balık sevdalı dostlara..Öyle bir gerçeklik yok bana göre.
Önce su kenarında olacaksın, oltanı suyla buluşturacaksın.
Sahteden daha önemlisi yakalayacağın balığı tanımak, onun nerelerde saklandığını öğrenmek, ne zaman yemlenmeye gittiğini bulmak.
Sen bunları keşfet, sahte işin kolay kısmı.
Eğer nerde hangi sahte kullanılması gerektiğinin bir cevabı olsaydı denizde balık kalmazdı ve biz de şu anda elimizde tığ/şiş öylesine takılıyor olurduk.![]()