Büyükbalıkçı
Yeni Üye
- Adı
- Naim
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet deniz bulanıkta değil dalga olması yeterYıllarca Levrek peşinde KM yaptım. Almadığım sahte kalmadı. Sonra ilk Levreğimi gündüz herkesin plaja girdiği yazlığın önünden tuttum. Sıfır ihtimal veriyordum oysa. Gözden kaçırdığım "zaman" mış.
Ekipman, Mekan konusundan daha önemlisi bence Levrek avında ZAMAN!
Bende böyle düşünüyorum her balığı ufağını denize salıyorumherşey levreğin kulağına fısıldamaktan geçiyor.
önce tutup salmak lazım..
Tebrik ederim, en onemlisi dogru mevsimde dogru merada olmak levrek avinda cok onemli oldugunu dusunuyorum ornek olursa gecen sene eylul basinda didimde sadece top arkasi slikon ile cok guzel ebatlarda levrekler yakaladim fakat bu sene temmuz ayinda nasip oldu gitmek tatile ve full donanimli spin takim ve sahtelerle gittim ama bi tane bile alamadim .Ekli dosyayı görüntüle 95708 Ekli dosyayı görüntüle 95712 Ekli dosyayı görüntüle 95713 Ekli dosyayı görüntüle 95714 Ekli dosyayı görüntüle 95715 Ekli dosyayı görüntüle 95716 Ekli dosyayı görüntüle 95717
Levrek işinde ne kadar para harcarsınız o kadar zor tutarsınız el oltası 80mm misina 2 köstek yem yengeç kancaya takıp iple bağlayın bitti
acemi olarak bir kere levrek nasip oldu o da dediğiniz kendo 24 morkafayla, benim meramda çanakkaleBana göre levrek balığı gece karanlığını saymazsak, en iyi avı verdiği kombinasyon, akşam kararmaya yaklaşan vakitte, dere ağzının kenarları veya daha önceden takılmayacağını tesbit ettiğiniz bir kayalık alan, 0,16 8x ip misina, 2.70 2 parça 15-40 kamış, 3000kafa makine ve 21 gram kendo 24 morkafa sahtedir. Özellikle deniz kabarıksa balığı yakalama şansınız daha yüksek. Bu saydığım koşullar kendimce karadeniz bölgesi için geçerlidir.