Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu kadar cok yavru balik varsa ozellikle kefal yavrularini yemlik yakalayip canli yem olarak kullanin bence.S.a hobidaslar yapmadıgım sey kalmadı levrek için.silikona ragbet yok.gecende sadece birtane sarı kanat aldım.mersin de avlanıyorum avlandıgım mera denizin ortası kayalık ve kefal izmarit yavruları cirit atıyor sabah 5:30 dan 9 a kadar avlanıyorum ama yok abi.denemedigim sahte silikon kalmadı sizce hobidaslar nedeni yavru balık popülasyonumu.yoksa başka sebepler nelerdir.herkeze rastgesin
Çare akşam suyuS.a hobidaslar yapmadıgım sey kalmadı levrek için.silikona ragbet yok.gecende sadece birtane sarı kanat aldım.mersin de avlanıyorum avlandıgım mera denizin ortası kayalık ve kefal izmarit yavruları cirit atıyor sabah 5:30 dan 9 a kadar avlanıyorum ama yok abi.denemedigim sahte silikon kalmadı sizce hobidaslar nedeni yavru balık popülasyonumu.yoksa başka sebepler nelerdir.herkeze rastgesin