okumanın binlik makinaları gelsin diye beklerken, bu yazılanlardan sonra, acaba ceymar 25 lik mi olsa dedim ve fiat aldım bugün yine 🙂 Daiwa crossfire 220 cm 2-8 gr kamış ve Okuma ceymar 25, toplam 200 tl nakit. ne dersiniz?
okumanın binlik makinaları gelsin diye beklerken, bu yazılanlardan sonra, acaba ceymar 25 lik mi olsa dedim ve fiat aldım bugün yine 🙂 Daiwa crossfire 220 cm 2-8 gr kamış ve Okuma ceymar 25, toplam 200 tl nakit. ne dersiniz?
Okumanın umarım 10 luk makinaları gelir umarim idare etmekten öte bende Shimano exage i bir düşün derim gayet kullanışlı bir makina bir dead ringer 10 kadar hafif degil belki amaAcikcasi iyi fiyat vermis. Okumanin 1000lileri ben de bekliyicem ancak onlar gelene kadar idare edicek bir arkadas lazim 🙂
Bahadır hocam bahsettiğiniz makineyi ben kullanıyorum. Tam ismi OKUMA INSPIRA FD ISX-20B. Forumdan 2.el olarak almıştım. Bundan önce shimano hyperloop 1000fb vardı. Yeni aldığım okuma 20'lik fakat shimanonun 1000'lik makinesinden daha hafif. Kafa büyüklüğü de hemen hemen aynı. Ben çok beğendim. Savagear kamışla kullanıyorum. Çok dengeli bir takım oldu. Her ikisinden de çok memnunum.Mebaruyu ben kullandım bana göre bildigin don lastiği 🙂 cok esnek karşıtlıklar erim konusunda iyi degil bütçen dahilinde Engin'in dediği gibi fovorite kamisi önerebilirim atar araligi konusunda Engin'in dediklerine kesinlikle katılıyorum
Makina ya gelecek olursak ceymar 25 olabilir Shimano exage 1000 olabilir yedek kafasıda olan guzel makina birde okumanın yeni çıkardığı inpira galiba yeni bir seri var 20 lik makina ağırlığı iyi fakat daha kullanan pek yok galiba