Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf - Hrf ???

• Konbuyu başlatan TektusKOR
  • Başlangıç tarihi

Mektupla

Daimi Üye
@Mektupla Haşmet abi dün Savage gear Black Dropshot 223 cm 2-12 gr aldım çok hoşuma gitti kamış denemedim henüz av yapmadım ama....almadan önce elime alıp test ettiğim kamışlardan çok farklı çok hoşuma gitti ben didime taşınma hayaliyle aldım nasip artık :):) hatta teslim almayan giden arkadaşım kendisinede alacak elindeki legalisi satışa koydu
Ekli dosyayı görüntüle 90675
Güle güle kullan...
:)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Habi bakalım
Şimdi bu dropshot kamışı ile lrf yapılırmı yapılmazmı ?????

Mektupla

Daimi Üye
@Mektupla Haşmet abi dün Savage gear Black Dropshot 223 cm 2-12 gr aldım çok hoşuma gitti kamış denemedim henüz av yapmadım ama....almadan önce elime alıp test ettiğim kamışlardan çok farklı çok hoşuma gitti ben didime taşınma hayaliyle aldım nasip artık :):) hatta teslim almayan giden arkadaşım kendisinede alacak elindeki legalisi satışa koydu
Arkadaşınızın satışa koyduğu,
Daiwa Legalis RF 244cm 1-12gr Olta Kamışı mı acaba ?

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@KaNKuRT yapan arkadaşım var abi çokta memnunlar benim kanımada onlar girdi :) tamam istavrit için düşünürsen 1gram hissiyatı düşüyor ister istemez ama çokda sagır bir kamış değil 2grm üzeri baya iyi hatta 15/20gram jig falan kullanıdıgı oluyor çinekop zamanı sert yapılı bir kamış özellikle Predatör balıklar için kullanıp memnun kalan çok kişi ile tanıştım uzun uzun araştırdım biraz fazla bıktırmış olabilirm kullanaları :islik::islik:

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Mektupla evet abi Daiwa Legalis RF 244cm 1-12gr satışa koydu dün koyacagını söylüyordu en azından :)

Çaça

Aktif Üye
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

ihsank

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@KaNKuRT yapan arkadaşım var abi çokta memnunlar benim kanımada onlar girdi :) tamam istavrit için düşünürsen 1gram hissiyatı düşüyor ister istemez ama çokda sagır bir kamış değil 2grm üzeri baya iyi hatta 15/20gram jig falan kullanıdıgı oluyor çinekop zamanı sert yapılı bir kamış özellikle Predatör balıklar için kullanıp memnun kalan çok kişi ile tanıştım uzun uzun araştırdım biraz fazla bıktırmış olabilirm kullanaları :islik::islik:
ne zaman deniyoruz :):)

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@ihsank nasipse cumartesi teslim alacagım abi bir aksilik çıkmazsa akşamına deneriz inşallah ;)