Evet fs serisini düşünüyorum bende şuan tam üstüne bastınız 🙂Makine: (link)
Kamış: (link)
Teleskopik kamış düşünmüyorum ama hoşuma gitmiyor
Evet fs serisini düşünüyorum bende şuan tam üstüne bastınız 🙂Makine: (link)
Kamış: (link)
Kamışlardan biri Soare diğer ballistic el ayak titretir dediğim soare ballistic o kamışın yanında spin kamışı gibi geliyor bana...Hocam balistic mi çok iyi hissiyat verdi el ayak titretti onu anlayamadım, sonuç olarak tabikide kişiden kişiye değişiyor ama sizin öneriniz nedir
İşte mesele lrf olunca ne geleceği belli olmuyor 🙂 İstanbul anadolu yakasında kıyıdan avlanacağım. Genelde zargana istavrit mırmır gibi balıklar çıkmakta ama hedefim istavrit, tsurinoya jaguar serisini düşünüyorum makina olarak amaKamışlardan biri Soare diğer ballistic el ayak titretir dediğim soare ballistic o kamışın yanında spin kamışı gibi geliyor bana...
Hocam hedef balığınız ne meranız neresi sizi tanımıyorum tanımadığım içinde tavsiye veremiyorum
Hedef balık sadece istavrit ise stabil dönen gr. olarak hafif ip ile uyumlu herhangi bir makineyi alın sonuç itibari ile sadece ipi toplayacak başka bir görevi olmayacak sıfırdan bir takım kuracak olsam ve sadece istavrit hedeflesem 10.000 lira da bütçem olsa 3.000 ini makineye geri kalanını kamışa ayırırım , ama yok benim hedef balığım çeşitli derseniz işin içine hassas kalama ayarı vs. girer ve işler kızışır 🙂
Bilindik makinelerden birini alın hocam üzmez legalis , regal , nasci ..İşte mesele lrf olunca ne geleceği belli olmuyor 🙂 İstanbul anadolu yakasında kıyıdan avlanacağım. Genelde zargana istavrit mırmır gibi balıklar çıkmakta ama hedefim istavrit, tsurinoya jaguar serisini düşünüyorum makina olarak ama
Daha bu birşey değil. Av bayisine gittiğinde istediğin ürün ellerinde yoksa sana kendi ellerindeki ürünleri satmaya çalışacaklar iyice allak bullak edecekler kafanı. Sonra kim bilir hangi ürünü satacaklar 🙂Araştırmaya devam ozaman kafa allak bullak oldu 😂
Pardon da ezbere konuşmayın lütfen bu kadar hiç sevmediğim şey ezbere bilgi, dediğiniz gibi uyumsuzluk olacak olsa shimano istavrit için yaptığı makineleri sadece 2000lik olarak çıkarmazdı 😀.O kamışa 2000 lik makina olmaz. Uyumsuz kombinasyon sıkıntı olur.

Pardon da ezbere konuşmayın lütfen bu kadar hiç sevmediğim şey ezbere bilgi, dediğiniz gibi uyumsuzluk olacak olsa shimano istavrit için yaptığı makineleri sadece 2000lik olarak çıkarmazdı 😀.
Neden 2000lik yapıyor japonlar? Cevap erim. O kafadaki 1.5-2mmlik fark erimi artırıyor. @HyperNos 2000lik varken 1000lik almam, bu her marka modelde de geçerli değil. Daiwa legalis/exceler/fuego/regal lt alacaksam bu dediğim geçerli. Yeri geliyor 2 metre erim fark ediyor balık açısından 🙂.
1000lik ve 2000lik lt makine arasında isminde yazdığı gibi 2 kat fark mı var sanıyorsunuz? Her ikisi de tamamen aynı gövdeyi kullanır. Alın 1000liğin kafasını 2000lik makineyle değiştirin tamamen uyar. Kafa olarak da buyrun size fotoğrafı 1.5-2mm kadar ya geniş ya değil. Dikkatli bakmayan hangisi 2000lik onu bile göremez.
122580 dosyayı görüntüle