Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Ile Tatlı Su Avında Vazgeçilmez Sahteniz Nedir?

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Perch ve Turna bulunan bir göle gidiyorsunuz LRF avı yapacaksınız sahte en fazla 8 gram olabilir. Yanınıza sadece 1 adet sahte alabilirsiniz hangi sahteyi tercih ederdiniz?

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Perch ve Turna bulunan bir göle gidiyorsunuz LRF avı yapacaksınız sahte en fazla 8 gram olabilir. Yanınıza sadece 1 adet sahte alabilirsiniz hangi sahteyi tercih ederdiniz?
Savage gear psycho sprat 5-8-10 gr modelleri. Bu yaz bu jiglerle bol bol turna sudak ve akbalik avladim. İsrail sazani bile geldi buna :) Silikon ile hic tutamadim niyeyse. Benim lrf tatli su favorim bu yemdir.

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@ Herr-Zander
Savage gear psycho sprat ile nasıl avlanıyorsun, aksiyonu nasıl yapıyorsun?
Aksiyon icin bahadir ayozun lrf ile trofe levrek videosunu izleyebilirsiniz. Her tur jig icin o aksiyonu kullanirim. Mera sığ ise arkadaki asisti one takarim dibe takilmalar azaliyor. Derin bir meradaysam yine öne asist takarim fakat arkaya da üçlü igne baglarim. Hızlı sarım ile yuzdururum tecrube ile sabittir yavas sarima gore daha iyi balik aliniyor ( en azindan benim meralarimda ) Kalama ayarinizi ozenle yapmayi ve ozellikle de tek asistle kullanacaginizda tasmalamayı sıkı yapmayi unutmayin. Rastgele..

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
1 numara mepps...kırmızı benekli ve tüysüz...olabildiğince yavaş sarım...

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Savage gear psycho sprat 5-8-10 gr modelleri. Bu yaz bu jiglerle bol bol turna sudak ve akbalik avladim. İsrail sazani bile geldi buna :) Silikon ile hic tutamadim niyeyse. Benim lrf tatli su favorim bu yemdir.
Evet güzel iş yaptığını duydum ve listeye ekledim zaten bundan. İnşallah ben de güzel avlar yaparım bu sahteyle

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Valla ben daha ziyade iri turnaları bununla aldım hep..büyük sahtelerden ve meppslerden daha iyi iş yapıyordu...yalnız turna teli şart.

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla ben daha ziyade iri turnaları bununla aldım hep..büyük sahtelerden ve meppslerden daha iyi iş yapıyordu...yalnız turna teli şart.
Anladım, denemek lazım onu da. Dipten mi orta sudan mı su üstünden mi çekiyorsunuz

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Savagear 3D Vib Zebra/Pink Glow 8.5gr. Balığın olduğu her suda çalışacağı garantidir.