Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Ile Tatlı Su Avında Vazgeçilmez Sahteniz Nedir?

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Savagear 3D Vib Zebra/Pink Glow 8.5gr. Balığın olduğu her suda çalışacağı garantidir.
Vibrasyon yemler çok iyi çalışıyor. Ben genelde lurefans markasını kullanıyorum sepete bir tane savage gear attım 8.5 gram kamışıma uymadığı için 4 gram aldım o modeli denediniz mi? Hangi deliğe takıyorsunuz ve renk olarak hangi renk önerirsiniz?

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Anladım, denemek lazım onu da. Dipten mi orta sudan mı su üstünden mi çekiyorsunuz
Olabildiğince dipten...eloidea otlarının yakınından veya aralarından...kıyıya yaklaştığında kamışın burnunu yavaşça yukarı alarak mepps i yükseltip pusudaki turnayı saldırmaya teşvik ederim....aldıklarımın yüzde sekseni bu arada atladı mepps e...

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Olabildiğince dipten...eloidea otlarının yakınından veya aralarından...kıyıya yaklaştığında kamışın burnunu yavaşça yukarı alarak mepps i yükseltip pusudaki turnayı saldırmaya teşvik ederim....
Teşekkürler yorumunuz için. Dikkate alacağım yorumunuzu

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Vibrasyon yemler çok iyi çalışıyor. Ben genelde lurefans markasını kullanıyorum sepete bir tane savage gear attım 8.5 gram kamışıma uymadığı için 4 gram aldım o modeli denediniz mi? Hangi deliğe takıyorsunuz ve renk olarak hangi renk önerirsiniz?
Meranın derinliğine göre değişir, ama sadece 8,5 ve 14,5 gr olanlarını kullandım. Savaş Dursun 4 gr olanları çok kullanıyordu, sorun olacağını sanmam. Kıyıdan orta delik iş görüyor, tekneden ise öndeki delik tavsiye ediliyor. En arka deliği kullanan görmedim ama çok agresif aksiyona neden olduğunu biliyorum. BluePink 14.5gr modeliyle Ocak ayında 3kg civarı bir levrek kandırmıştım. Genel olarak zebra glow, ping zebra glow, blue pink glow, ping gold renkleri en çok kullanılanları. Renkleri hava ve meraya göre denemek lazım ama ben pink, blue pink ve zebra renklerini bulundururum hep.

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Meranın derinliğine göre değişir, ama sadece 8,5 ve 14,5 gr olanlarını kullandım. Savaş Dursun 4 gr olanları çok kullanıyordu, sorun olacağını sanmam. Kıyıdan orta delik iş görüyor, tekneden ise öndeki delik tavsiye ediliyor. En arka deliği kullanan görmedim ama çok agresif aksiyona neden olduğunu biliyorum. BluePink 14.5gr modeliyle Ocak ayında 3kg civarı bir levrek kandırmıştım. Genel olarak zebra glow, ping zebra glow, blue pink glow, ping gold renkleri en çok kullanılanları. Renkleri hava ve meraya göre denemek lazım ama ben pink, blue pink ve zebra renklerini bulundururum hep.
Anladım pink gold alacağım büyük ihtimal. Son olarak düz sarım haricinde verdiğiniz aksiyon var mı?

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Düz sararken hafif vurdurarak ya da oltada trofe balık varmış gibi kamışı çek - boşluk al - çek - boşluk al şeklinde kullanabilirsiniz.