Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Ile Zargana Ve Sargoz Avı

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Avatarımdaki mırmırı geçen yıl almıştım berkley camo ile. Yanımda baba ve 12 yaşlarında oğluyla şeytan oltası yapıp midyeyi taktarak 2 tane kaçırarak 4 mırmırı aldılar. Hepsi de iri mırmırdı. Kabuğunu da çatlatma ihtiyacı duymadılar.
Midye bu tarz dipte yemlenen balıklar için çok sevilen bir yem. Bende bundan sonra ara ara jighead e silikon takmak dışında bu tarz yem aktivitelerine gireceğim gibi görünüyor:)

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Sonuçta lrf keyfi balığı kıyılarken. Misinanın ucundaki yemde bedava olursa daha keyifli olur. :)
Çok pratik oluyor bence ve rahat sadece eliniz biraz kirleniyor diyeceğim ama sanki berkley veya yummy lerde ellerimiz kirlenmiyor :D...

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,
Bugün LRF ile gerçekleştirdiğim av. İzmarit almıştım biraz küçük limit aldıydı saldım. Sargoz ve Zarganayı alıkoydum. Balıklar av limitlerindedir. Herkese rastgelsin.

Sargozu 2 gram Jigheade midye takarak avladım.
Zarganayı ise Berkley Gulp 5 cm Bloody ile avladım.

Ekli dosyayı görüntüle 90916

NOT : Midye nereden çıktı diye soracak olursanız, bulunduğum merada daha önce bu yöntemle birçok av yapıldığını paylaştı arkadaşlar, bende biraz midye toplayıp bu yöntemi de denemeye karar verdim ve sonuç aldım.
Tebrikler Osman abi :harika: