B
BS Okuru
Misafir
Katılmam imkansızdı ama benim bile içim gitti.. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende gelseydim keske beni de yazardin mesajindaEtkinlik çok güzeldi, benim telefon bozuk olduğundan fotoğrak çekemedim ama çok keyifliydi ve bayağı bir katılımcı vardı. sağolsun @duke_nukem akif kardeşim ile yola çıktık. kendisine yine teşekkürlerimi sunuyorum. @karga bahadır ile en küçük balık kategorisi olsaydı birinci bahadır ikinci ben olurdum herhaldegüzel hediyeler dağıtıldı hiç beklemediğim kadar çok hediye verildi. çekilişle bize denk gelmese de yine de çok eğlendim. yanımızdaki arkadaş oltasını ikide bir bize dolaştırmasaydı ve ben misinamın azizliğine uğramasaydım belki daha güzel olurdu. ama hiç bir şeye bahane bulmamak lazım bu işler kısmet işi
bölge açıkçası hiç alışık olmadığımız bir yer çok acemilik çektik
@alperserttas kardeşim seni de göremedim kalabalıktan kusura bakma hediyeni alırken gördük ancak biz çok gerilerde kaldık
bir dahaki organizasyonda görüşürüz inşallah.
buradan da bir çok arkadaş katılmıştır görüşemedik inşallah bir dahaki sefere planlayıp görüşüp tanışmış oluruz.
ah kardeşim seni unutmuşum yaw kusura baksaBende gelseydim keske beni de yazardin mesajinda![]()
İskorpitte olmasaydı zaten hiç iyi dönmeyecektim. senden sonra kuleliye gittim abi yemlide 3 er 4 er alanlar vardı. 3-4 iskorpit tutup döndüm eve :dah kardeşim seni unutmuşum yaw kusura baksakardeşim sende çok geç geldin bea
senin sayende gittiğimiz ve totomuzun donduğu mera süperdi ama balık yoktu
ben sana diyeyim aslında normal zamanda orası çok güzel balık yapar ışıklandırma derinlik hepsi süper ama o gece balık yoktu. belli ki normal amanda verimli bir yer yoksa o kadar adam yemli avlanmaya gelmez. Aybarsım en kısa zamanda ekip olarak bir av operasyonu ayarlayalım. hava bu gün patladı bunun arkasını kollamak lazım
sizin arkanızdan üsküdarda kreçeleri görünce biraz oynayalım dedik ama hayvanlar hiç bakmadılar. su kreçe dolu dedim arada iri istavrit gezer bunların yok babam
bir kaç küçük iskorpit ile oynayıp eve döndük bizde.
öyle oldu abivay be daha devam ettin demek![]()
Ben genelde boğazlarında kalmasını temenni ediyorum bu tarz durumlarda...Saat 3 ten 7 ye kadar tüm sahteleri ve silikonları denedim bir vuruş bile olmadı. Son atışı yaptım yavaş sarım yaparken berkley sandworm un % 20 si elimde kaldı, çok güzel vurmuştu balık. O heyecanla 2 atış daha yaptım 2. de bu ufaklık geldi. Hemen suya iade.
o sırada yanıma bir çift geldi ben balığı suya bırakır bırakmaz olta attılar suya ve 1 dk sonra aynı boyda bir kırlangıç aldılar(belkide benim saldığımdı). Geri bırakmalarını söyledim. Daha yavru olduğunu, büyüyeceğini ama dinlemediler alıkoydular. Kız ben bunu yiycem diye tutturdu birde. Umarım benden sonra başka yakalamamışlardır.