LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Telefonda konuştuğumuz gibi bende hırsızları hazırlayıp çıkıyorum şimdi balığa. Akşam Yenikapıdan bekliyorum raporları diğer başlık altında 🙂

Eskihisarda gece azman istavrit geliyor hiç küçük yoktu.
jig head: allblue 3 gr
silikon: isome marukyu pembe L

Dosyalar

• 20170725_040416.jpg
    20170725_040416.jpg
    125.4 KB · Okunma: 656
yer eskihisar, 21😱o 23:45 arsında 3 farklı noktadan iş yapan silikonlarımla lrf denedik ama sonuç 1 istavrit. geldiği yere nazikçe iade edildi, gönül isterdi ki fotoğraflayacak kadar tutabilelim ama ya nasip bir sonraki sefere🙂

Kokulu denediniz mi?
denemezmiyim berkley como 5 cm le iskorpit yokladım baya ama ilk defa elim boş döndüm hemde en güvendiğim yerlerde yokladım. istavrit içinde kendo mebaru aji fosforlu ve toto 42 dedim ama tadı yoktu tek vuruş tek balık mebaruya denk geldi

Eskihisarda gece azman istavrit geliyor hiç küçük yoktu.
jig head: allblue 3 gr
silikon: isome marukyu pembe L
siz nerede atıyordunuz tam olarak ben osmanhamdi bey karşısında balıkçı barınağı cami önü ve kafelerin kale sonun dan yokladım bi kum iskelesine çıkmadım bu gece

denemezmiyim berkley como 5 cm le iskorpit yokladım baya ama ilk defa elim boş döndüm hemde en güvendiğim yerlerde yokladım. istavrit içinde kendo mebaru aji fosforlu ve toto 42 dedim ama tadı yoktu tek vuruş tek balık mebaruya denk geldi

Isome pembe ve hirsizli takimla merada istavrit varsa kesin alirdiniz. Camoya kaya baligi bile gelmedi mi?

Back