Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Telefonda konuştuğumuz gibi bende hırsızları hazırlayıp çıkıyorum şimdi balığa. Akşam Yenikapıdan bekliyorum raporları diğer başlık altında :)

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Telefonda konuştuğumuz gibi bende hırsızları hazırlayıp çıkıyorum şimdi balığa. Akşam Yenikapıdan bekliyorum raporları diğer başlık altında :)
Gece 02:18'de avı noktaladık. Bende Ankara'ya döndüm. Güzel bir uyku çekmem lazım. Ama rapor gelecek :)

B

BS Okuru

Misafir
yer eskihisar, 21:eek:o 23:45 arsında 3 farklı noktadan iş yapan silikonlarımla lrf denedik ama sonuç 1 istavrit. geldiği yere nazikçe iade edildi, gönül isterdi ki fotoğraflayacak kadar tutabilelim ama ya nasip bir sonraki sefere:)

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yer eskihisar, 21:eek:o 23:45 arsında 3 farklı noktadan iş yapan silikonlarımla lrf denedik ama sonuç 1 istavrit. geldiği yere nazikçe iade edildi, gönül isterdi ki fotoğraflayacak kadar tutabilelim ama ya nasip bir sonraki sefere:)
Kokulu denediniz mi?

B

BS Okuru

Misafir
Kokulu denediniz mi?
denemezmiyim berkley como 5 cm le iskorpit yokladım baya ama ilk defa elim boş döndüm hemde en güvendiğim yerlerde yokladım. istavrit içinde kendo mebaru aji fosforlu ve toto 42 dedim ama tadı yoktu tek vuruş tek balık mebaruya denk geldi

B

BS Okuru

Misafir
Eskihisarda gece azman istavrit geliyor hiç küçük yoktu.
jig head: allblue 3 gr
silikon: isome marukyu pembe L
siz nerede atıyordunuz tam olarak ben osmanhamdi bey karşısında balıkçı barınağı cami önü ve kafelerin kale sonun dan yokladım bi kum iskelesine çıkmadım bu gece

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
denemezmiyim berkley como 5 cm le iskorpit yokladım baya ama ilk defa elim boş döndüm hemde en güvendiğim yerlerde yokladım. istavrit içinde kendo mebaru aji fosforlu ve toto 42 dedim ama tadı yoktu tek vuruş tek balık mebaruya denk geldi
Isome pembe ve hirsizli takimla merada istavrit varsa kesin alirdiniz. Camoya kaya baligi bile gelmedi mi?