Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
31 haziran lrf fujin baby.JPG
31 haziran lrf fujin babyyy.JPG

Fujin baby çıldırdı :D
Ekipman: Kudos Storm 2-8 229cm, kairiki 0.06, 1gr br jighead, fujin baby turuncu.
Hepsi aynı silikonla avlandı, aynıdan kastım av başında jigheade taktım av sonunda çıkardım kutuya koydum. Ben böyle sağlam ve avcı bi silikon görmedim yummyden daha başarılı olmuş bu silikon.

T

TektusKOR

Misafir
Ekli dosyayı görüntüle 92942 Ekli dosyayı görüntüle 92943
Fujin baby çıldırdı :D
Ekipman: Kudos Storm 2-8 229cm, kairiki 0.06, 1gr br jighead, fujin baby turuncu.
Hepsi aynı silikonla avlandı, aynıdan kastım av başında jigheade taktım av sonunda çıkardım kutuya koydum. Ben böyle sağlam ve avcı bi silikon görmedim yummyden daha başarılı olmuş bu silikon.
MaşaAllah...
Çok bereketli bir av olmuş... Ben daha alışma döneminde olduğumdan uydun fiyatlı silikonlar dan çeşit yaptım.bir iki deneme dışında ava çıktım sayılmaz. Kudos 5cm lik renklerinden aldım bakalım iş yapacaklar mı?
Screenshot_2019-05-10-11-32-25.png

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
MaşaAllah...
Çok bereketli bir av olmuş... Ben daha alışma döneminde olduğumdan uydun fiyatlı silikonlar dan çeşit yaptım.bir iki deneme dışında ava çıktım sayılmaz. Kudos 5cm lik renklerinden aldım bakalım iş yapacaklar mı? Ekli dosyayı görüntüle 92944
pembesiyle mırmır ve istavrit kandırmışlığım var ancak fujinler de pahalı silikon değil. hiçbir şekilde yırtılmıyor, kokulu ve içerisinde de 18 adet var 28tl. kokulu silikonların 50tl civarı olduğunu düşünürsek bedavadan biraz pahalı :D

T

TektusKOR

Misafir
pembesiyle mırmır ve istavrit kandırmışlığım var ancak fujinler de pahalı silikon değil. hiçbir şekilde yırtılmıyor, kokulu ve içerisinde de 18 adet var 28tl. kokulu silikonların 50tl civarı olduğunu düşünürsek bedavadan biraz pahalı :D
dediğiniz gibi fiyat performans ürünü anlaşılan
Lrfolta. Com daki arkadaş ta fujin Türkiye yüzü olmuş sanırım. Son iki video da öyle anlaşılıyor giyim kuşam... Orada incelemesini izledim. Peki bahsettiğiniz model ile alakalı renk tavsiyeniz var mı? Mümkünse link...

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
dediğiniz gibi fiyat performans ürünü anlaşılan
Lrfolta. Com daki arkadaş ta fujin Türkiye yüzü olmuş sanırım. Son iki video da öyle anlaşılıyor giyim kuşam... Orada incelemesini izledim. Peki bahsettiğiniz model ile alakalı renk tavsiyeniz var mı? Mümkünse link...
alper serttaş'tan bahsediyorsunuz sanırım, çoğu zaman birlikte avlandığım çok temiz kalpli ve bilgili birisi. Bu silikonların üretim ve tecrübe kısmında çok faydası oldu diyebilirim. Bu baby wormlar çıkmadan önce yaklaşık 5 model üzerinde çalıştı ve bazı bazı ben de yardım ettim, en son karar kılınan model baby worm oldu. Benim renk olarak tavsiyem özellikle olmazsa olmaz turuncu ve ardından beyaz. Tabi sizin meranızı bilmiyorum en iyi rengi siz bilirsiniz. Benim meramda turuncu normalde de çok çalışan bir renktir.

T

TektusKOR

Misafir
alper serttaş'tan bahsediyorsunuz sanırım, çoğu zaman birlikte avlandığım çok temiz kalpli ve bilgili birisi. Bu silikonların üretim ve tecrübe kısmında çok faydası oldu diyebilirim. Bu baby wormlar çıkmadan önce yaklaşık 5 model üzerinde çalıştı ve bazı bazı ben de yardım ettim, en son karar kılınan model baby worm oldu. Benim renk olarak tavsiyem özellikle olmazsa olmaz turuncu ve ardından beyaz. Tabi sizin meranızı bilmiyorum en iyi rengi siz bilirsiniz. Benim meramda turuncu normalde de çok çalışan bir renktir.
Çok teşekkür ederim. Abim ile birlikte kafamıza yatan mera bulmuya çalışıyoruz :) şimdilik üsküdar ve avrupa da tarabya deniyoruz