Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yok da ben Karaköy’de deniyorum heryer Işıl Işıl zaten ama bir sonraki sefere denerim onu da.
Arkadaşta bundan var suya yakın koyuyoruz baya işe yarıyor. Aldığımız balıklarda hatırı sayılır boyutlarda oluyor.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Valla az önce Üsküdar’da bir kaç tekneciyle konuştum, palamuttan umudu kesmişler, lüfer yok, bu sene olmayacak diyip ağlaşıyorlardı.bu arada Ben mırmır veya minekop değil eğlencelik, denize geri atmalık istavrit arıyorum yaa, dişli girmezse anladığım kadarıyla o iş de yaş.

Senin fikrin ne Ömer hocam, yapar mı bu sene dişli ?
Kaba etimin bir tarafından da ben sıkayım o zaman :) ben bu sene Lüfer bekliyorum çok bol değil ama geldiği zaman vay maşşallahhh dedirtecek cinsten :) Spin ile uzak atanın aldığı aksiyonu iyi verenin tuttuğu bir sene olacak gibime geliyor

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kaba etimin bir tarafından da ben sıkayım o zaman :) ben bu sene Lüfer bekliyorum çok bol değil ama geldiği zaman vay maşşallahhh dedirtecek cinsten :) Spin ile uzak atanın aldığı aksiyonu iyi verenin tuttuğu bir sene olacak gibime geliyor
Adamlar ticari tekneci yaw :))

İnşalllah senin dediğin olur tabii ama geçen seneye bakınca bu senenin yok senesi olması da şaşırtıcı olmayacak tabii

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Bizim insanımız yok demeyi sever :)) dükkanda oturacak masa bulamazsın yok der :) teknecilerin videoları ay başında gelmeye başladı wp dan kaba lüferler vardı adetli abiler tam ticari değil herhalde ;)

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bizim insanımız yok demeyi sever :)) dükkanda oturacak masa bulamazsın yok der :) teknecilerin videoları ay başında gelmeye başladı wp dan kaba lüferler vardı adetli abiler tam ticari değil herhalde ;)
Günlük turcularmış, bugün tanıştık. Bir daha rastlaşmayız muhtemelen ama olaki rastlarsam bi malzemeciye yine, siz tam değil yarımsınız lan derim :D

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar bazı jigheadlerin ğnelerinin ağzı açık oluyor ya hani onun ne gibi avantajı veya dezavantaj var.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İstavrit için kullanılan jigheadler böyle oluyor. Daha önceden bakındığım kadarıyla iğnenin hemen üst damağa yerleşmesi amacıyla böyle açılı oluyormuş ama teyide muhtaç bilgi.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstavrit için kullanılan jigheadler böyle oluyor. Daha önceden bakındığım kadarıyla iğnenin hemen üst damağa yerleşmesi amacıyla böyle açılı oluyormuş ama teyide muhtaç bilgi.
Bedri hocam cok merak ediyorum ciddi fark yaratıriyorsa edinmek istiyorum çevremde hiç kullanan yok arkadaslara soruyorum onlarda al da deneyelim diyolar

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bedri hocam cok merak ediyorum ciddi fark yaratıriyorsa edinmek istiyorum çevremde hiç kullanan yok arkadaslara soruyorum onlarda al da deneyelim diyolar

Bir kaç markanın farklı modellerini denedim aaaa bu balığı kırıyor imajı yaratmadı bende. Ama tam boy güzel istavrite avına da denk gelmedi açıkçası. Gerçekten balığı üst damaktan aldığı için tam yutmasının önüne geçiyor bir nevi surfteki circle iğne misali. Ancak silikon kaydırmaz özelliği olan bulamadığım ya da bana denk gelmediği için çokta tercih etmiyorum. Denemekte tabi ki fayda var orası ayrı.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir kaç markanın farklı modellerini denedim aaaa bu balığı kırıyor imajı yaratmadı bende. Ama tam boy güzel istavrite avına da denk gelmedi açıkçası. Gerçekten balığı üst damaktan aldığı için tam yutmasının önüne geçiyor bir nevi surfteki circle iğne misali. Ancak silikon kaydırmaz özelliği olan bulamadığım ya da bana denk gelmediği için çokta tercih etmiyorum. Denemekte tabi ki fayda var orası ayrı.
Teşekkürler