Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

E

Erden Eren

Misafir
Muazzam. Harika.
Emeklerine ve raporuna sağlık. Bereketli olsun, daimi olsun Aykut Bey. :)

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
3 Nisan cuma akşamı Kartal'da kısa koşu bir deneme yapma fırsatım oldu. 0.9- 1.8 ve 2.5 gram olmak üzere 3 farklı ağırlık ile 2 farklı renk silikon kombinasyonu denedim. Vuruş alamadım maalesef. Henüz istavrit bu hatta kendini göstermedi sanırım. Ara ara denemeye devam edeceğim.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
20 Nisan Pazartesi akşamı @Gorkembjk ile Avrupa yakası avımızdır. Yaklaşık 2 saatlik bir av. Balık çok yavaş ve nazlı ancak havanın ve denizin harika oluşu ile en azından biraz pasımızı atıp Görkem'in envanterine yeni katılan kamışı da demene fırsatı elde ettik. Benim tarafımdan en etkili silikon Berkley gulp alive minnowdu av boyunca. Bunun harici de silikon denemem oldu ama dün minnow günüydü.

Avın geneli 1.8 Gram jighead ile ufak bir kısmı ise 0.9 gram jigheadle yapılmıştır. Görkem de bir ara üst üste 0.6 gram jighead ile balık aldı. Rüzgar uygun olunca düşük gramajlara inmek hem balık keyfini arttırıyor hem de silikonun suda daha çok vakit geçirmesini sağlıyor.

Ufak ufak denemelere başlanabilir lrf ye ilgisi olan arkadaşlara duyurulur. Herkese rastgele.

1776758222118.png

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
20 Nisan Pazartesi akşamı @Gorkembjk ile Avrupa yakası avımızdır. Yaklaşık 2 saatlik bir av. Balık çok yavaş ve nazlı ancak havanın ve denizin harika oluşu ile en azından biraz pasımızı atıp Görkem'in envanterine yeni katılan kamışı da demene fırsatı elde ettik. Benim tarafımdan en etkili silikon Berkley gulp alive minnowdu av boyunca. Bunun harici de silikon denemem oldu ama dün minnow günüydü.

Avın geneli 1.8 Gram jighead ile ufak bir kısmı ise 0.9 gram jigheadle yapılmıştır. Görkem de bir ara üst üste 0.6 gram jighead ile balık aldı. Rüzgar uygun olunca düşük gramajlara inmek hem balık keyfini arttırıyor hem de silikonun suda daha çok vakit geçirmesini sağlıyor.

Ufak ufak denemelere başlanabilir lrf ye ilgisi olan arkadaşlara duyurulur. Herkese rastgele.

Ekli dosyayı görüntüle 127613
Seninle av yapmak benim için şerefti bro😀 şu balıkta biraz hızlanırsa huzura ereceğiz nazlı istavrit hiç çekilmiyor.