Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rica etsem vib yemin aksiyonunu dener misiniz? Türkiye'de fiyatlar uçtu.Açıkçası çoğu insan sahtenin çalışıp çalışmadığını söylemiyor.Aliexpressten siparişlerim geldi, vibrasyonlu sahteyi 2-8 gr atarlı kudos kamışımla deneyeceğim ama sahte 7 gr bir şey olur mu acaba
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Teşekkürler. Yer İzmir SahilevleriTebrikler yer neresi?
Amin saol dostum...A
Allah rahmet eylesin
Hayırlı olsun,İki parça kamışların taşıma probleminden dolayı geçen hafta okuma 228cm 1-9gr atarlı LRF Telespin kamışından aldım. Kamış bayağı sert, henüz deneme fırsatım olmadı ama jig kullanımına daha uygun gibi görünüyor. Ben de zaten jig için nomura 10gr gibi sert bir kamış düşünüyordum, kısmet buna oldu. İlk deneyimlerimi burada paylaşacağım.
Şu an whitebird 0.5-5gr var ve yumuşak silikonlar ile çok memnunum. Ancak özellikle 5gr ve üzeri jig için bir çözüm arıyordum ve bu kamışa yönelmek durumunda kaldım. Bunda taşınabikirlik de etken oldu. Yoksa nomura kamışı almaktan yanaydım.Hayırlı olsun,
Sizin gönlünüze uydu ise , elinize oturdu ise sıkıntı yok .
Aslolan zaten bu
Gönlünüzcede avlarınız olur inşallah
Rastgele
Teşekkürlerhayırlı olsun![]()