Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Bu iki isomeyi aynı kutu içine koyabilir miyiz ? Yoksa kokularında bir farklılık var mı? Paketler farklı görünüyor ama ikisi de isome sonuçta.

Ekli dosyalar

emrearici

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Var mı aliexpressten tavsiye edeceğiniz kokulu bir silikon hedef balık istavrit sardalya izmarit

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İki parça kamışların taşıma probleminden dolayı geçen hafta okuma 228cm 1-9gr atarlı LRF Telespin kamışından aldım. Kamış bayağı sert, henüz deneme fırsatım olmadı ama jig kullanımına daha uygun gibi görünüyor. Ben de zaten jig için nomura 10gr gibi sert bir kamış düşünüyordum, kısmet buna oldu. İlk deneyimlerimi burada paylaşacağım.
Aynı kamıştan bende de var, güzel kamış. 1-2 ay önce çinekop akınında Eminönünden güzel çinekoplar aldım. Sonrasında da iri istavritler. Atış mesafesi güzeldir. Taşıma kolaylığı ise mükemmel.

Ekli dosyalar

Lovless

Aktif Üye
Adı
GökaLp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma Ceymar CTX-10 ağırlık 170 gr. devir 5.0:1 lrf için hızlı mı olur ? yoksa idealmidir ?

Lovless

Aktif Üye
Adı
GökaLp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir turdaki sarımı 53.5 cm. Lrf için idealdir.

Adem abi seni mekanda göremiyorum hiç çıkmıyorsun bu aralar galiba, senin merada surfcülerden başka kimseye rastlamıyorum.
Surfcü demişken 2-3 gündür şöyle lrf denemesi, kafa dağıtması derken geziyorum sahilde , abi insanlar kraça bile denmeyecek minnacık balıkları 3 er 5 er topluyor, nasıl bir katliam ama anlatamam acayip canım sıkılıyor bu duruma lakin dişlerimizi sıkmak dan başka birşey gelmiyor elimizden.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adem abi seni mekanda göremiyorum hiç çıkmıyorsun bu aralar galiba, senin merada surfcülerden başka kimseye rastlamıyorum.
Surfcü demişken 2-3 gündür şöyle lrf denemesi, kafa dağıtması derken geziyorum sahilde , abi insanlar kraça bile denmeyecek minnacık balıkları 3 er 5 er topluyor, nasıl bir katliam ama anlatamam acayip canım sıkılıyor bu duruma lakin dişlerimizi sıkmak dan başka birşey gelmiyor elimizden.
Haklısın uzun zaman oldu balığa çıkmadım. Havyar dönemiydi malum...
Bundan sonra ufak ufak çıkarım sanırım. Umarım denk geliriz.