enginson
Daimi Üye
- Adı
- Engin ÖLÇER
Hayırlı olsun çok güzel bir takım,aynı kamış bende var çok memnunum. bu aralar hava mualefeti var bende pek gidemiyorum belki bu akşam üsküdarda bir deneme yapabilirim ama 1 2 ay önceki balık yok sanırım. 1 - 2 ay önce kadar harika iri balık yaptı çok keyifliydi, benim bu akşamki hedefim taş balıkları olacak maksat aksiyon yaşamak, yakala bırak yaparım balıklar havyarlı sanırım hala. üsküdara yolunuz düşerse ben iskelenin sol tarafında yeni doldurulan alanda ya da Beşiktaş motor iskelesi yanında olabilirim.Merhaba arkadaşlar, LRF'nin cazibesine kapılarak bende bu kafileye katıldım.
Forumda sizlerin verdiğiniz bilgiler ve çeşitli blog'lardan edindiğim bilgilere dayanarak
Daiwa Exceler 225 cm 1-9 gr kamış
Daiwa Legalis LT 1000D-XH makina
Fusion X4 0.08 mm 2.7 kg ip misina
ürünleri ile fiyat-performansa dayalı bir set satın aldım.
Silikon kokulu kokusuz yemler, jigler, hırsız kancalar derken epeyce bir yan üründe tedarik ettim.
İki kere Kireçburnunda Nadir Nadi parkının koya bakan kısmında deneme yaptım ama rüzgarın ters yönde olması ve acemiliğim nedeni ile vuruş bile alamadım.
Bu akşamüstü karaköy civarında bir deneme daha yapmak istiyorum. Bölgede avlanan arkadaşlar nereleri önerirler ? Hatta akşamüstü civarı orada olacak olan varsa tanışıp tecrübelerinizden faydalanmak isterim.