Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Favori yemleriniz ne hocam istavritte? Ve, bölgeden bölgeye değişir mi yem çeşiti ?
Favori yemim isome marukyu ve berkley baby sardine. bölgeden bölgeye de değişiyor zamandan zamana da . mesela bazı zaman isomeye geliyor balık bazı zaman berkleye. ama bu iki yemde en avcı yemler bence. mesela Marmara bölgesinde bence isome daha verimli boğaza gelince de berkley baby sardine daha verimli oluyor. balığın bol olduğu zamanlarda kokusuz silikonlar da iş yapabiliyor.

VY Canis Majoris

Aktif Üye
Adı
Gökay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu berkley sardine ler kokulu diyor ya gulplar gibi sıvısı mı var nasıl muhafaza etmek gerekiyor kullandıktan sonra

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Protackle marka jighead ignelerinden aldım. Kıstırma kursunla birleştirip jighead yaptım. Yosunlu meralarda bunu kullanırım igneler gayet keskin ama kursunlar çok saçaklı geldi.B051A8BF-7A56-4B12-BE6B-B043A39FC274.jpeg

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu berkley sardine ler kokulu diyor ya gulplar gibi sıvısı mı var nasıl muhafaza etmek gerekiyor kullandıktan sonra
sardineler saltwater ürünleri hatırladığım kadarıyla, sıvılarından saltwater etiketli olanı varsa işinizi görecektir. 3 çeşit var berkleyde alive, freshwater ve saltwater. etiketinde saltwater olan sıvıda sardineleri muhafaza edebilirsiniz.

Edit: sıvı olarak alive görebildim sadece. ancak saltwater ürünlerinin sıvısını kullanabilirsiniz. mesela gulp varsa aynı sıvıya atın aynı kapta durabiliyor berkley ürünlerinde renkler gitmiyor veya gulpların kavanoz gibi pakette olanları var içi baya sıvı dolu, ona atın sardineleri hepsi takılsın :)

Son düzenleme:

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ozaman paylaştım gitti ürün linki aşağıda paylaşıyorum sevgili LRFci kardeşlerim ve arkadaşın ürünle ilgili tanıtımın video sunu yüklemeye çalışayım becerebilirsem inşallah

Makro Fish Kokulu Lrf Silikonları (10 Adet) En Uygun Fiyatlarla | YBS AV Marketi
Acaba silikonun cinsi ne? Herhangi yazılı bir içerik yok merak ettim:kötü:
Makro Fish Kokulu Silikon İncelemesi - Lrf Nedir.com

kendi yönettiğim sitemde silikonun tanıtımını yaptım okuyabilirsiniz.

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu kurşun arkası sahteleri lrf ile deneyen oldumu erimi vs nasıldır. Ürün ağırlığı 5.6 gram.

Ekli dosyalar

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Şu kurşun arkası sahteleri lrf ile deneyen oldumu erimi vs nasıldır. Ürün ağırlığı 5.6 gram.
Bunların yapılış amacı zaten lrf.. Kurşun arkası diye bir avcılık türü bize özel :) Erim konusunda bilgim yok :) ben 200 üstü kurşunla kullandığımdan :)

Mektupla

Daimi Üye

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bunlarda benden.

Daha fazlasina instagram da ve face doktorlrf den ulasabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Mektupla

Daimi Üye