Can Kurtul
Üye
- Adı
- Can K.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Lrf ve light spin tarzda mevsime göre surf de avlanan bir zatım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir aksilik olmaz ise akşam aile ile cadde bostan yapacağız. arada lrf de yapacağım. 3 4 saat takılırım. gelmek istersen ararsın. sığ meradır.İstanbulda lrf ile avlanan varsa Anadolu yakasında eşlik edebilirim , yeni başlıyorum hep biraz öğrenmiş hemde tanışmış oluruz![]()
Bu akşam kartal civarını deneyim diyorum,Bir aksilik olmaz ise akşam aile ile cadde bostan yapacağız. arada lrf de yapacağım. 3 4 saat takılırım. gelmek istersen ararsın. sığ meradır.
Rastgele faruk abi inşallah güzel raporlar gelir senden.Bir aksilik olmaz ise akşam aile ile cadde bostan yapacağız. arada lrf de yapacağım. 3 4 saat takılırım. gelmek istersen ararsın. sığ meradır.
Engin kardeşim teşekkürler.Rastgele faruk abi inşallah güzel raporlar gelir senden.
dalgakıranın iç tarafı kumluk. ama rüzgara karşı. dış tarafı kayalık. bakalım. kısmet. kartala bende zaman zaman takılıyorum. size de rastgelsinBu akşam kartal civarını deneyim diyorum,
Dün başka yerde işim vardı inemedim ( aslında indim ama takımları almamıştım çocukların mezuniyet diyerek pişman oldum )
Rastgelsin şimdiden
Kumluk bölge varsa biraz dip çalışın
![]()
0532 5457739İstanbulda lrf ile avlanan varsa Anadolu yakasında eşlik edebilirim , yeni başlıyorum hep biraz öğrenmiş hemde tanışmış oluruz![]()
Teşekkür ediyorum numarayı kaydettim , gitmeden önce mutlaka size bilgi veriyor olurum0532 5457739