Poseidon Mehmet
Aktif Üye
- Adı
- Mehmet Can
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
alaris 20 fiyat performans ürünü 5 kg akya çektim bununla =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu makinaya örgü değilde florokarbon misina sarsam 100-150 mt arası çekişte veya hissiyatta bi sıkıntı olurmu 0.18 0.25 arası önerin nedir?sağol.Elbette neden olmasın. Aynı şekilde takım uyumlu ise kullanılır.
FC misinayı sadece lider yapmakta kullansan daha mantıklı olur abi .Bu makinaya örgü değilde florokarbon misina sarsam 100-150 mt arası çekişte veya hissiyatta bi sıkıntı olurmu 0.18 0.25 arası önerin nedir?sağol.
Fluorocarbon makinede tavsiye etmem kesinlikle (fluorocarbon kaplı ise olur). Şu an 0.07mm ip ile kullanıyorum memnunum. Daha önce Shimano Tournament 0.18 sarmıştım sıkıntı yaratmadı. Tavsiyem ince 0.16-0.18mm misina.Bu makinaya örgü değilde florokarbon misina sarsam 100-150 mt arası çekişte veya hissiyatta bi sıkıntı olurmu 0.18 0.25 arası önerin nedir?sağol.
0.11 FC misinanın markasını öğrenebilir miyim ?Şuan 0.11 FC misina kullanıyorum , kullanımı daha rahat liderle ugrasilmiyor ve hissiyatı da güzel .
Sağol kardşm bu makina kaçmaz uzun yıllar işimi görür alayım zaten çok sık balığa gidemediğmz için her zaman yanımızda bulunsunİnternette 180 ama git balıkçılık mağazalarına 150 ye kadar düşürürler. Üzerindeki ip misina da sakuraline 0,06 mm ama kendo bulursan kendo al daha ucuz olması lazım .