Aaa54
Aktif Üye
- Adı
- Ahmet
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Erdem abiye ek olarak; legalis 1-10 da olabilir. Kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün.
Her zaman diğer balıklarin avi denk gelmeyeceğinden sebepleri de sıralayım
İstavrit içinde düşük grama inme ve hissiyat olanağı tanıyacaktır. Hatta; ortalama altı olan fujin 0.05 mm ip ile 0.8 ler seviyesinde de çok sağır kalmıyor.
Makine olarak suya giriyorum vs. diyorsanız fuegoda olabilir ama önerininde bir tık üstü değeri var. Fakat; magsealed özelliği benim gibi sakarsaniz, işinizi görür
ek olarak; daiwa tarafında yetkili servis vs. işleri çok ciddi problem yaşatabiliyor. Tanıdık bir bayiden almakta fayda var. Legalis kamışı 3 kez kırdım, ( kendi avelligim, kamış taş gibi ) önceki yaşadığım şehirde bayi bir arkadaşım sağ olsun, 3 kez getirtti. Yoksa çöp olmuştu
Her zaman diğer balıklarin avi denk gelmeyeceğinden sebepleri de sıralayım
İstavrit içinde düşük grama inme ve hissiyat olanağı tanıyacaktır. Hatta; ortalama altı olan fujin 0.05 mm ip ile 0.8 ler seviyesinde de çok sağır kalmıyor.
Makine olarak suya giriyorum vs. diyorsanız fuegoda olabilir ama önerininde bir tık üstü değeri var. Fakat; magsealed özelliği benim gibi sakarsaniz, işinizi görür