Selamlar başkan,
Tabiki haklısın ama Piyasada daha yüksek fiyatlara satılan 0.06 iplere göre daha ince formda, ayrıca legalis 0.8 gramda memnun kaldım demedim çok sağır kalmıyor dedim, 0.06 jb ya da kairiki ile kullanımda 1 gram bile sağır kalıyor. Fakat; 200-300 liralara alınabilecek, muadil iplere göre hissiyatı daha yüksek olduğu düşüncesindeyim. Kaldı ki arkadaşımızın Max bütçesi 4-5 k bandında ve kalite ipler en son 2k seviyesindeydi

bence başlangıç ve orta segment için hissiyat bakımından yeterli olacaktır.
Ben raijin kamış ile fujin ip 0.5 gram mesela çok sağır değil, muazzam hissiyat vermese de en alt atarinda aksiyonunu hissediyor ve rahat avlanabiliyorum. Gramaj yükseldikçe hissiyat da pruzsuzlesiyor
Kısaca tabiki haklısın ama bahssetigin kalite iplerde neredeyse onerdigimiz set paralarina geliyor ve başlangıç seviyesinde uygun fiyata işlerini görecek bir setleri olacak, ustalasinca olayı cozunce hem ip değişim süresi yaklasir ve daha iyi neler olur olayını cozerler

av bayilerine gitseler, 0.08 kairiki vb. öneride bulunuyorlar ve yeni baslayan kişi zevk almıyor, balık almakta güçlük yaşayabiliyor. Bu tarz bir başlangıç ile istavrit de zevk yaşatacak ve mebaruyu da deneyebilecekler.